2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA TRŽIŠTU: Defanzivac koji je bio letošnja želja Partizana i Zvezde slobodan igrač!?

Objavljeno: 10.11.17 u 18:55

Letos je bio na skeneru Crvene zvezde, govorilo se da pregovara sa Partizanom, ali je ipak ostao u Kazahstanu, ali…

Da li je ovo nova šansa za Crvenu zvezdu i Partizan? Žarko Marković nije više član Kairata. Visoki štoper rastao se sa upravom kluba iz Almatija, bar tako piše tamošnji Prosports. Reč je o defanzivcu visokom 204 cm, koji se odlično pokazao 2015. godine u duelima sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

HotSport je ovog leta pisao da visoki štoper pregovara sa Partizanom, ali do realizacije posla nije došlo. Možda je ovo zima kada će se Žarko Marković vratiti u srpski fudbal.

Žarko Marković je u mlađim kategorijama igrao za Crvenu zvezdu, a u Srbiji je nastupao za Sopot i BASK. Veći deo karijere proveo je u Gaz Metanu, a poslednje tri godine proveo je u Kairatu. Kao štoper visok 204 cm, čak 24 puta se upistao u listu strelaca.

0
0

2 Komentara

  1. Moram da kazem da ne verujem mnogo ovim enormno visokim fudbalerima. Oni obicno ili, sasvim redovno imaju manjak u tehnici tako da nisam siguran da nam treba bas jos jedan Cirkovic.Ali je tacno da nam treba makar jedan pouzdan centarhalf, bolji i od izduvanog Ostoje i neubedljivog Mitrovica. Mozda je vreme da se da sansa Markovicu i Bosnjaku, poseduju izuzetan talenat i treba im samo poverenje i podrska kako bi postali novi Milenkovic!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter