0
Evrokupovi

Foto: Tomislav Mihajlovic

VRHUNSKA ZVEZDINA ŠALA: ‘Pogledajte sjajan gol Dejana Savićevića u magli protiv Milana!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.17 u 17:40

Danas je tačno 29 godina od kako je Crvena zvezda ugostila slavni italijanski Milan i umalo ga izbacila da se nije umešala ‘majka priroda’.

Prvi meč koji je odigran u Italiji završen je nerešenim rezultatom 1:1. Zvezda je povela nakon bravure i gola Dragana Stojkovića, ali je samo minut kasnije Milan uspeo da izjednači. Zatim je na red došao revanš na Marakani.

Fudbalere je tog 9. novembra dočekala magla, ali utakmica je počela. Delovalo je da je Milan spreman da padne – i to se desilo je pogotkom Dejana Savićevića u 50. minutu. Mnogi zbog magle nisu bili svesni da je postignut gol, ali erupcija oduševljenja na prepunoj Marakani nedvosmisleno je ukazivala da se mreža Milana zatresla.

Zbog toga se Crvena zvezda na svom Tviter profilu našalila na račun pogotka koji mnogi nisu ni videli.

Magla je sprečila Crvenu zvezdu da u prvom međusobnom okršaju sa Milanom izađe kao pobednik. Sudija je u 64. minutu odlučio da prekine utakmicu, i ona je ponovljena sledećeg dana.

Milan je bio previše jak tim da sebi dozvoli da propusti poklon koji mu je ‘Majka priroda’ dodelila. Milanezi su poveli u 34. minutu zahvaljujući Marku Van Bastenu. Četiri minuta kasnije, nakon neverovatne asistencije Dejana Savićevića, Dragan Stojković je uspeo da uputi savršeni polu-volej i izjednači na 1:1.

Ali, nažalost, naši fudbaleri nisu imali dovoljno energije da postignu još jedan gol, a ni sreće u penal seriji – nakon izvođenja jedanaesteraca, konačan rezultat glasio je: Crvena zvezda – Milan 1:1 (2:4).

Kasnije, ispostaviće se, da je Milan i osvojio ovo takmičenje.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter