3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA ŽELJA: Zvezda želi Ivanića, ali da li je to realno?

Objavljeno: 09.11.17 u 11:25

Nije tajna da je Mirko Ivanić vezista BATE Borisova jedna od najvećih želja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, ali je pitanje da li i realna.

Dve godine su se Crvena zvezda i Partizan borili da novopečenog reprezentativca Crne Gore dovedu u svoje redove iz Vojvodine. Na kraju kreativni vezista je otišao put Belorusije. Kao fudbaler BATE Borisova bio je glavni krivac što Crvena zvezda početkom septembra nije osvojla sva ti boda u Ligi Evrope, jer je asistirao kod izjednačujućeg pogotka. Pokazao je Mirko Ivanić da se radi o sjajnom igraču, te ne čudi što ga Crvena zvezda želi u svojim redovima.

Ipak, dovođenje Mirka Ivanića za sada nije realna opcija, sem ako se Crvena zvezda baš ne otvori. Naime, ugovor crnogorskom vezisti ističe 2018. godine, ali ne na leto, već tek u decembru, te BATE ne mora da žuri sa njegovom prodajom, a pre svega ne mora da prihvata manje ponude koje stignu.

To znači da Crvena zvezda Mirka Ivanića ne bi mogla da dovede na Marakanu bez minimum 1,5 miliona evra, koliko je BATE igrača platio Vojvodini. Ipak, najrealnija cena u ovom trenutku je oko dva miliona evra, mada je po transfermarketu vrednost bivšeg fudbalera Vojvodine oko 1,2 miliona evra.

Uprava Crvene zvezde će Mirka uživo moći da gleda već 23. novembra u Borisovu kada se igra možda i odlučujući meč ‘H’ grupe Lige Evrope, a posle moći da izvaga, da li se ispalti ili ne ‘razbiti kasu’. Naravno, postoji opcija trošenja novca od moguće prodaje Gelora Kange ili Mičela Donalda.

0
0

3 Komentara

  1. Nije Mirko Ivanić jedini Srbin, koji nema nikakve veze sa C.Gorom, a ipak igra za ovu (kako kaže Dragan Nikolić) bonsai državu, poznatu po srbomržnji. Za njih igraju još i sledeći Srbi: Filip Stojković, Adam Marušić, Nemanja Nikolić, Marko Simić. Zamislite kakvi su to jadni Srbi, bez nacionalnog ponosa. Igraju za C. Goru, koja je priznala Kosova i kojoj je kapiten Bećiraj, Albanac, sa Kosova, iz Peći, a himnu im je napisao Savić Marković Štedimlija, ustaški ideolog iz NDH. Svaka im čast!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nesporno je da je Ivanić dobar igrač i Zvezda će ga vrlo teško dovesti u ovom prelaznom roku, jer ne verujem da će se Bate tako lako odreći Ivanića. Ali, ovde je nešto drugo važnije, a to je kako ga FSS nije sačuvao za reprezentaciju Srbije, nego je dozvolio emisarima anti-srpske države C.Gore, predvođenim selektorom Tumbakovskim, da vršljaju po Srbiji, da indoktriniraju Ivanića i da ga nagovore da igra za ovu bonsai državu, gde su Srbi progonjen narod, koji živi u apathejdu, kao nekada Zulu crnci u Južnoafričkoj republici! Ivanić je iz mog mesta Bačkog Jarka, kod Novog Sada, gde su svi stanovnici kolonisti iz banjalučke regije i on nema nikakve veze sa Srbijom! Ovo je katastrofa srpskog naroda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter