0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘PAKAO’ KVALIFIKACIJA: Evo koje će sankcije pretrpeti Srbi u Unikahi ako odu u reprezentaciju

Objavljeno: 09.11.17 u 19:25

Iako se pojavila informacija o tome da će Unikaha pustiti trio Srba da igraju za nacionalni tim, to nije tako.

Nju je demantovao Dragan Milosavljević lično, koji je govorio o situaciji u Malagi.

Unikaha naravno neće zabraniti igračima da učestvuju u kvalifikacionim prozorima ovog novembra, ali daleko od toga da će ‘blagosloviti’ njihov odlazak, kako se pisalo.

Po rečima nekadašnjeg kapitena Partizana, Unikaha je spremila sankcije za sve igrače koji napuste tim i odu za reprezentativnim dresom:

– Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli. U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da ti kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio, izjavio je Milosavljević za ‘Sport klub‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter