0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAJZAD LEPE VESTI ZA ĐORĐEVIĆA: Tri evroligaška igrača dobila dozvolu da igraju za reprezentaciju!

Objavljeno: 09.11.17 u 12:06

Dve nedelje nas deli do prvih FIBA ‘prozora’ u istoriji košarke, ali i dalje nije definitivno jasno ko će igrati, a ko ne za nacionalni tim.

Većinom stižu otkazi, ali Aleksandar Đorđević najzad može odahnuti kada je reč o igračima koji nastupaju u Evroligi. Dobre, ne kada je reč o svim, ali pojedinim – da. Naime, srpski selektor moćiće da računa na trojicu igrača Unikahe Dejana Muslija, Nemanju Nedovića i Dragana Milosavljevića.

Nedović, Milosavljević i Musli dobili su dozvolu da obuku dres reprezentacije. Pisali smo upravi Unikahe i pitali da li bismo mogli da dobijemo njih trojicu za drugu utakmicu, pošto Unikaha u vreme našeg prvog meča u kvalifikacijama igra evroligaški meč protiv moskovskog CSKA. Izašli su nam u susret i prihvatili našu molbu, tako da će njih trojica 25. novembra biti u Beogradu, kada će se priključiti ekipi – to je za MocartSport otkrio pomoćnik našeg selektora, Jovica Antonić.

Takođe, stižu vesti da Evroliga polako popušta, te da je moguće da će redovno kolo Evrolige biti pomereno. Ipak, više će se znati tokom sledeće sedmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter