0
Fudbal

MARČELO LIPI: Srbija je na Mondijalu, biće zabavno i zanimljivo

Objavljeno: 09.11.17 u 16:48

U susret sutrašnjem meču koji Srbija igra protiv Kine, selektor domaćina Italijan Marčelo Lipi izneo je svoja očekivanja.

Selekcija Srbije nalazi se na azijskoj turneji gde će igrati protiv Kine i Južne Koreje, a prvi meč u Guangžuu već sutra će igrati protiv tima kojim komanduje slavni trener Marčelo Lipi.

– Prijateljska utakmica sa Srbijom biće veoma teška za nas, jer je to reprezentacija koja će igrati na Svetskom prvenstvu. Isto važi i za Kolumbiju sa kojom ćemo se sastati kasnije. Ne sumnjam da će obe utakmice biti zabavne i voleo bih da nas navijači podrže – izjavio je Marčelo Lipi, selektor Kine.

Lipi je javno pozvao navijače u najmnogoljudnijoj zemlji da podrže svoju reprezentaciju.

– Sezona u kineskom prvenstvu je završena i navijači mogu da podrže nacionalni tim. Dođite i navijajte za reprezentaciju – javno ih je pozvao italijanski stručnjak.

Italijanski stručnjak je potvrdio da će sutra od 12:35h izvesti kombinovan sastav na megdan ‘orlovima’.

– Tim prolazi kroz smenu generacija. Ovog puta nisam pozvao neke mlađe igrače jer razmišljam da ih vodim na prvenstvo istočne Azije u decembru, a moraće da učestvuju na šampionatu do 23 godine u januaru, tako da će im biti potrebno vreme za oporavak – zaključio je Lipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter