0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Mnogi su poleteli posle skora 2-2!

Objavljeno: 09.11.17 u 12:35

Crvena zvezda u 6. kolu Evrolige gostuje Unikahi u Malagi, timu koji je pre sedam dana savldao Anadolu Efes u sred Istanbula.

Preko Pariza do Malage i iznenađenja u ‘elitnom’ takmičenju. To je plan puta koji bi Delije najradije volele da vide. Ipak, u taboru crveno-belih su nešto realniji.

– Rastemo iz utakmice u utakmicu, normalno je da u ovom periodu imamo određene oscilacije. Na nama je da iz svakog meča Evrolige izvučemo pouku, da to za nas bude jedna korisna škola i da te oscilacije svodimo na minimum, odnosno da ih izbacujemo koliko je to moguće. Mi zaista ni u jednu utakmicu Evrolige ne ulazimo kao favoriti. Čini mi se da su se očekivanja promenila posle skora 2-2, a voleo bih da imamo dobro razumevanje, jer Zvezda je na početku novog ciklusa, sa izmenjenim sastavom, u svakoj utakmici ide na pobedu, ali za tako nešto je potrebno da se mnogo stvari desi kako treba na samom terenu.

Uz kvalitet koji imamo, biće potrebno mnogo više energije u nekim drugim segmentima, protiv Unikahe koja ima impozantan roster i polako stiže do prave forme. Verujem da je mali pad koji su imali u Evroligi potpuno normalan za sve ekipe – rekao je Dušan Alimpijević.

Crvena zvezda protiv Unikahe igra u petak od 21 čas. U nedelju od 17 časova na programu je meč sa FMP Železnikom u ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter