1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Baš nas briga za PAOK!

Objavljeno: 08.11.17 u 10:07

Vest dana bila je ta da se trener Crvene zvezde Vladan Milojević nalazi na radaru solunskog PAOK-a i da je opasnost po crveno-bele ugovor.

Naime, sjajnom stručnjaku ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u junu. U klubu su već poručili da je blanko ugovor pred Vladanom Milojevićem, a kada će do potpisa doći još uvek nije poznato. Ipak, u klubu iz ‘Ljutice Bogdana’ nema straha ni panike povodom želje PAOK-a.

– Polako, čovek je u Zvezdi tek pet meseci. Nećemo žuriti, a ni podizati paniku bez razloga. Šta nas briga šta hoće PAOK? Milojević je pod ugovorom do juna. Naravno, nećemo čekati krajnji rok. Sad na polusezoni i pričaćemo detaljno sa njim i ponuditi mu novi ugovor. Mi smo mu već to nagovestili – izjavio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić za Informer.

Delije, kakvo je vaše mišljenje…

0
0

1 Komentara

  1. Ja sad mogu na miru ds gledam Zvezdu jer retko ko im pravi šanse za gol. To je zasluga trenera Milojevića.kod Božovića je odbrana stajala na centru i svi su nam pravili šanse. Milojević mora da ostane po svaku cenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter