3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE PREDSEDNIK PARTIZANA: Mijailović nakon derbija prokomentarisao slučaj ‘Zagorac’!

Objavljeno: 08.11.17 u 17:26

Prvi čovek crno-belih je krajem prošlog meseca raspalio maštu navijača izjavom o dolasku još jednog pojačanja, a danima nakon toga priča se kako je Rade Zagorac pred vratima Humske.

Ostoja Mijailović je u poslenjim danima oktobra najavio dolazak igrača na poziciji četiri, čije će dovođenje iznenaditi sve navijače. Iako se mladi Zagorac baš i ne uklapa u ovo njegovu najavu, pošto igra na pozicijama krila i beka, navijači su odmah reči novog predsednika povezali sa njima a poslednjih dana sečak govorilo da je taj potpis gotova stvar. Ipak…

Prvi čovek Partizana oglasio se povodom ovog pitanja neposredno posle poraza u derbiju, i za „Informer“ prokomentariao slučaj oko nekadašnjeg košarkaša Mege i Memfisa.

– Naučio sam da pričam o nekim stvarima tek kada postanu zvanične, a to zasad nije situacija. Videćemo šta će biti na kraju, ništa još nije završeno – rekao je Mijailović i tako indireкtno potvrdio da natpisi u medijima nisu bez osnova, te da postoje pregovori između kluba i Zagorca.

Takođe, predsednik crno-belih je prokomentarisao i ishod meča sa „večitim rivalom“:

– Prvenstveno želim da čestitam Zvezdi na pobedi, takođe i našim igračima i stručnom štabu na velikoj borbi. Košarkaši Zvezde su odigrali dobar meč i zasluženo su trijumfovali. Mi smo se trudili, ginuli smo na terenu, ali to nije bilo dovoljno za slavlje ovog puta. Ipak ovaj poraz ništa ne znači. Ima još mnogo da se igra ove sezone, daleko su april i maj. Biće dana za megdana, što bi se reklo. Nadam se da ćemo već u sledećem susretu uspeti da se revanširamo Zvezdi-, zaključio je Mijailović.

0
0

3 Komentara

  1. ..uprkos tome sto je Zagor veliki Grobar i odlican mlad igrac, u ovom trenutku bi nam Kevin Dzons vise ‘legao’, bez obzira sto bih ja licno voleo da obojica dodju, realnost je sasvim druga tj. „STVARNOST“-RUZICASTA TRENUTNO I U DUGINIM BOJAMA OBELEZENA, A MI TU NE PRIPADAMO, ALI, PRAVE VREDNOSTI CE MORATI USKORO, PONOVO DA ISPLIVAJU I DA SE VRATE, A SAMIM TIM I NAS PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter