0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NOVI IZAZOV: Srpski trener nastavlja misiju u Estoniji, evo šta kaže za HOTSPORT!

Objavljeno: 08.11.17 u 09:45

Aleksandar Rogić je posle dobrog učinka u Infonetu preuzeo velikog rivala Levadiju iz Talina.

Bilo je dovoljno samo nekoliko meseci da posle dobrog učinka na klupi Infoneta, Aleksandar Rogić (36) dobije novi angažman u Estoniji. Srpski trener se posle završetka sezone preselio u redove velikog rivala Levadije, koja je zauzela drugo mesto i narednog leta slede nastupi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

– Nema dileme da je ovo pravi izbor i pokazatelj dobrog rada u prethodnom klubu. Levadija je ovde klub koji je u usponu sa najvećim budžetom, a plan je da se pokuša sa osvajanjem titule naredne godine – istakao je za HotSport, Rogić.

Bivšeg saradnika Radomira Antića čeka veliki posao u narednom periodu.

– U subotu dolazim na odmor, koji će svakako proteći u sklapanju plana rada i kockanja ekipe za početak priprema u januaru. Ima dovoljno vremena da se povuku pravi potezi, a u martu kreće borba za bodove.

Protekli period svakako je od koristi za novu misiju.

– Upoznao sam kvalitete protivnika i znam šta me očekuje. Ovo je izazov za mene kao trenera i spreman sam da ispunim očekivanja – poručio je na kraju Rogić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter