2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ: ‘Razne priče’ o Radetu Zagorcu i kako to igrači mešaju strane terena…

Objavljeno: 08.11.17 u 22:31

Još jedno zanimljivo obraćanje trenera Partizana Miroslava Mute Nikolića posle poraza od Lokomotive Kubanj u okviru Evrokupa.

– Po mom mišljenju je Kuban najbolji u Evrokupu. Profesionalni igrači i klub sa velikim budžetom. Mi smo se borili, izginuli smo. Bez trojice igrača, Stevanovića, Novice koji nije mogao, primao je diklofenak protiv Zvezde, i Čakarevića. Nisam imao izbora, igrači su bili jedno vreme angažovani u odbrani i vodili, ali kada se rešavao meč bili smo veoma nedisciplinovani u napadu. Ja im čestitam ipak, ali još to treba da se zateže. I odbrana i napad. Okrećemo se ABA ligi i da ova deca ne uđu u neku seriju poraza – rekao je Nikolić na konferenciji za medije u ‘Pioniru’.

Na pitanje koliko je zadovoljan igrama Partizana, Nikolić je istakao da je zadovoljan oko 65 posto.

– Još je to slabo, meni se ne sviđa jer igramo dobro protiv jačih ekipa. Igramo dobro, pa izgubimo, a šta je sa partijom protiv Limoža? Pik ide bolje, treniramo to non-stop. Imam takve igrače da moramo još da se usklađujemo. Ja sam zadovoljan 65%. Pas nije funkcionisao, Vanja je par puta bio sam, a nije dobijao loptu na strani pomoći.

Po njemu, Amerikanci su mnogo solirali, ponovo.

– Da. Mnogo igraju sa loptom, moraju više bez nje. Ne može sve driblingom da se rešava. Slabo igramo bez lopte.

– Nerviraju me brzopletost u odbrani i dekoncentracija u napadu. Nedisciplinovani smo bili u ofanzivi i tako smo izgubili. Jedna iskusna ekipa nas je kaznila na naše greške. Tim trojkama. Moramo da stanemo i napravimo akciju. Moramo da trpimo te dečije bolesti. Dešava se na tajm-autu da ja nacrtam nešto, a oni stanu na kontra stranu, još uvek nemaju tu pažnju – dodao je Nikolić.

Rade Zagorac?

– Ostaću uzdržan. Dolazi, ne dolazi, dolazi. Razne priče… – zaključio je Miroslav Nikolić obraćanje medijima.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

0
0

2 Komentara

  1. Koja bre deca Muto….???: Samardo,Miler,Gos,Novo,Andric,Cakarevic,Marinkovic davno formiran igrac…..guras jednog ili dva klinca pa to rade svi klubovi o cemu ti vise.Kakav se alibi ovde trazi i kome se prasina baca u oci…..,a pare velike usle.Alllllooooo pa dosta bre visee….

    0
    0
    Odgovori
    • Можда је мислио јер је много старији од њих па му је и Новица као дијете

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter