0
Evrokup

UPOZORENJE OD EVROKUPA: Partizan će biti kažnjen ako…

Objavljeno: 07.11.17 u 15:31

…se u dvorani budu pušile cigarete. Stigla je striktna zabrana koja će, počev od sutra, morati da se poštuje.

KK Partizan je primio dopis u kojem se opominje da je pušenje u dvorani zabanjeno i da će u slučaju ponovljenog slučaja, klub biti kažnjen. 

Stoga prenosimo saopštenje kluba koje upozorava navijače šta ne smeju da rade sutra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić tokom utakmice protiv Lokomotive Kubanj koja počinje u 20 sati.

– Energija koju navijači Partizana emituju sa tribina, zaštitni je znak svakog takmičenja u kojem igra naš crno-beli tim. Mnogo puta do sada, naši navijači su demonstrirali sa kolikim žarom daju srce, ruke i glas za Partizan. 

Ipak, određena pravila koja se tiču ponašanja u hali, ne poštuju se u potpunosti a na to je Partizanu skrenuta pažnja od strane rukovodstva 7Days Evrokupa u kojem se klubovi upozoravaju da je pušenje u dvoranama zabranjeno i da će sledeći prekršaji biti ispraćeni sankcijama. 

U istom dopisu, još jednom su naglašene i oštre sankcije za ispade poput ubacivanja sitnog novca, upaljača i drugih mekih i tvrdih predmeta u teren. 

Stoga, KK Partizan NIS apeluje na navijače da se na sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive Kubanj uzdrže od svega što klubu može naneti štetu. 

Srce, ruke glas! Za pobede, za Partizan! – stoji u saopštenju crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter