12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Neverovatno! Pet engleskih klubova i Šangaj Šenhua u trci za najboljeg igrača Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.17 u 10:32

Kao što se moglo i očekivati, igranjem vrhunskih evropskih utakmica igrače iz naša dva najveća kluba su primetili velikani.

A pogotovo kada je reč o Crvenoj zvezdi koja je uspela da se plasira kroz sva kola kvalifikacija i bori se za narednu fazu Lige Evrope.

Nema dileme da je Crvena zvezda pogodila u centar dovođenjem Ričmonda Boaćija, a posle mečeva sa Arsenalom u Engleskoj je počela trka za napadačem. HotSport je već najavio da su reprezentativca Gane pratili članovi Premijer lige i menadžer golgetera Ivica Pavlović je ostao par dana duže u Londonu na poslovnim sastancima. Prvi potezi su povuceni…

– Kada se podvuče crta prvi favorit za sada je Everton, a interesuju se Vest Hem, VBA, Hal i Aston Vila. Zvali su predstavnici Šangaja Šenhue. Od ranije tu su Borusija Mehengladbah i Andrleht, kaže Pavlović za HotSport.

Crveno-bele očekuje težak zadatak već u januaru, a to je da zadrše svog golgetera. Ipak, ukoliko bi njegov odlazak uticao na finansijsko blagostanje u klubu, biće dobrodošao.

– Boaći je po broju golova trenutno šesti u Evropi i 20. na svetu, igra za Ganu i momak je dosta toga prošao, tako da ga sada samo zanima da nastavi niz u dresu Zvezde. Posle ćemo sesti za sto i razgovarati, kakvi su dalji planovi kluba.

Ričmond Boaći je i letos pokazao da ne želi da brza oko promene sredine, a to se videlo na primeru letošnjih ponuda za odlazak iz Beograda.

– Sparta iz Praga je po svaku cenu htela da se sklopi posao, ali su odbijeni. Smatram da je doneta dobra odluka. Predstoji još dosta utakmica i želja Boaćija pored prvog mesta u Srbiji je da se nadmaše BATE i Keln. Ako se proceni da je potreban Zvezdi, ostaće do juna. Sve opcije su u igri, porucio je na kraju za HotSport Pavlović.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Navijaci onog manjeg kluba sa Topciderskog brda se nerviraju kome ce mo mi prodati Ricmonda. A da li se zapitate gde su vasi biseri od 90-tih pa naovamo:

    – Mateja Kezman nikada nije dao gol ni u jednom evropskom takmicenju
    -L.Markovic?
    -Mitrovic?
    -Djurdjevic?
    -Iliev?
    -Ilic?
    -Scepovic?
    U 25 godina vase produkcije ste izbacili jednog igraca koji vredi nesto i to je Jovetic, koji je dosao kasnije u omladinsku skolu. Ostalo poluproizvodi za neke smesne timove ili u vrhunskim sede na klupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlicno si to sistematizovao, brate Andjuse!Boake je igrac siromasne tehnike, neretko spor,tezak i inertan. Najopasniji je kad ostane sam,ahaha! E, tada je bas opasan. I protiv boranije. Pa uzmite na papir protiv koga je dao golove, nista nije slucajno.Cim je malo jaci klub-njega uopste nema, ne postoji na terenu.Odgovorno tvrdim da je Pesic znatno bolji centarfor od njega. Zvezda radi pokvarenjacki, forsira njega u Evropi a Pesica u SL…. To je stvarno mudro, mozda to delimicno i upali,ali…Nije niko naivan,kad je trebao da pokaze znanje,npr.protiv Arsenala, BATE-a,nije postojao na terenu.
    DA zakljucim, taj vas balvan ne vredi ni dva mil. evra, zapamtite! Ko ce bre za cepanicu da iskesira i tu lovu, iskreno sumnjam,ali pricekajmo…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislim da ove vesti o „interesovanju“ za Boaćijem, plasira ista ona medjiska spin-ekipa što je plasirala onu seriju laži o interesovanju Arsenala i Čelsija za Boaćijem! Kada Boaći napravi dribling van šesnaesterca, sličan driblinzima Kataija ili dribling u šesnaestercu, na petoparcu, sličan Vijeiri, i posle toga postigne gol, tada mi se javite! Jer, Boaći je napadač bez driblinga i samo potrošač šansi. Do tada molim „drvene advokate“ Boaćija da ne pričaju ništa!

    0
    0
    Odgovori
  4. „Zorane“ samo da ti napomenem gde se Boaći nije video ove sezone: protiv Partizana, Krasnodara (dva puta), Bate Borisova, Arsenala (dva puta), malo li je! To su one malo zahtevnije utakmice, u kojima apsolutno ništa nije pokazao, niti postigao nijedan pogodak. Da li ti treba neki bolji dokaz? Mislim da si gledao, u Londonu, Arsenal-C.Zvezda, pa budi realan i reci šta je pokazao?! Zapamti, Boaći je napadač samo za domaću scenu i to za donji deo tabele, onda kada se igra protiv Rada, Bačke, Javora, Borca i ostalih trica i kučina. Recimo, nije se video ni protiv Voždovca, Čukaričkog, Napretka ili Vojvodine, jer to su klubovi iz gornje polovine Super lige a gornja polovina Super lige je za njega već vrlo komplikovano takmičenje, koje prevazilazi njegove limitirane mogućnosti! Da možda nisi Zorane, video neki prodor i dribling Boaćija za sve ovo vreme odkada je u Zvezdi?! Kad naiđe direktno na protivnika Boaći odmah uradi poluokret, uspori napad, i loptu doda najbližem saigraču (često puta netačno). To je sve od njega što se tiče tehnike a golove koje je postigao su uglavnom iz penala ili sa gol linije, protiv ovih iz donjeg dela tabele Super lige i naravno protiv Florijane, sa Malte!

    0
    0
    Odgovori
  5. Šteta što je Boaći pružao loše partije u grupnoj fazi Lige Evrope, tako da sada sigurno ne može otići za više od 4 miliona. Da je dao neki gol Arsenalu, ili i Bateu, cena bi skočila na najmanje 7-8 miliona. Ovako 3-4 puna kapa.

    0
    0
    Odgovori
    • Da, da, mislim da Zvezda može uhvatiti 3-4 miliona evra, ali u društvenoj igri „Monopol“. Ti se Igore razmećeš tuđim milionima, kao da je u pitanju 100 evra! Tome Boaćiju fali samo jedna sitnica da bi bio dobar napadač- a to je kvalitet! Ako Zvezda, na kraju, za ovog „strašnog“ golgetera uhvati 500 hiljada evrića, ima da se poljubi u dlan, jer liga Evrope mu je diplomski rad, ali za sada nije položio diplomski! Imaće popravni ispit protiv Batea, u Borisovu i protiv Kelna, u Beogradu! Ali, učinak će mu opet biti isti – čista nula!

      0
      0
      Odgovori
  6. Dok je trajao zimski prelazni rok, osvanuli su naslovi „Boaći u Lokomotivi, iz Moskve“. Uđem na sajt Lokomotive (na engleskom), kad tamo pišu o svim mogućim potencijalnim pojačanjima, ali o Boaćiju ni reč. Tako i sada, kobajagi ništa manje nego, 5 engleskih ligaša su zainteresovani za Boaćija. Verovatno posle njegovih „dobrih“ igara protiv Arsenala (dve utakmice), Krasnodara (dve utakmice), Bate Borisova, kada je postigao „nula“ golova! Onaj ko plasira, u medijima, ove nebuloze nije pomenuo da Boaćija traže u Italiji, gde je 4 godine bio rezerva,(možda da prodaje kikiriki na tribinama). Sa svojim limitiranim znanjem, Boaći može zaigrati za kineski fc Ding Dong ili otići u Kazahstan ili Azerbejdžan! Nigde drugo!

    0
    0
    Odgovori
    • @анђусе. Боаћи је дошао у зимском прелазном року у Звезду тако да то што пишеш да га нису тражили је тачно али ово за локомотиву су од лета информације тако да су поприлично тачне, молим те не прави се паметан даље јер изпадаш глуп у 80% ком. Све добро а боаћи оде за око 10мил живи били па видели.

      0
      0
      Odgovori
    • Šta bi sa onih 11 miliona evra od Čelzija? Sad to niko ne spominje! Prosečan igrač kakvih u našoj ligi ima na kilo. Dao onu frljoku protiv Kelna i misli da je Ronaldo lično. Otiči će on i u Skenderbeg samo ako ga hoće.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter