5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ POSETIO ZVEZDU: I uputio reči koje će nasmejati i oduševiti sve Delije! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.17 u 15:52

U prostorije kluba u Ljutice Bogdana danas je stiglo dobro poznato lice.

Crvena zvezda je danas imala dragog gosta, bivšeg uspešnog trenera i igrača, ljubimca navijača – Miodraga Grofa Božovića

On je iskoristio pauzu u prvenstvu Rusije da dođe i do Marakane gde su ga dočekali počasni predsednik Dragan Džajić, predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku stručnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu – rekao je Božović.

Zatim je Božović putem klupskog sajta poslao poruku oko celokupne situacije u Superligi Srbije.

– Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica… A sve nameštene – poručio je Božović.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

5 Komentara

  1. Rece trener koji je u Zvezdu dosao vladinim avionom.Prevara od trenera koja je izgubila namestenu titulu.I on nesto vidi pa da se ne rafi za tvoju zvezdu vec odavno bi bila u 4 ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • A zasto bi bili u 4,ligi?Zbog dugova? Pa kako onda nisu u 4,ligi Real,oba Mancestera,Arsenal,Barsa,Psg i ostali velikani koji imaju po 600 miliona eura duga…Ne malti praznu slamu…

      0
      0
      Odgovori
    • Znam da si glodar, i da ti koeficijent inteligencije ne dozvoljava bas da razmisljas, ali da je titula bila namestena, Zvezda bi je osvojila, kao st globozan pobedjuje zadnjih 5-6 kola…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter