0
Vremeplov

FOTO: STARSPORT

GDE SU, ŠTA RADE: Šampion sa Partizanom, igrao za Fener, a sad… (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.17 u 23:30

Radmilo Ivančević je imao ulogu „trećeg beka“, a pored škole fudbala u Aranđelovcu sada pomaže selektoru Goranu Đoroviću.

Stručnjaci tvrde da je dobar golman „pola tima“ a Radmilo Ivančević (67) je uspeo da bude deo šampionske generacije Partizana, odakle je došao iz Šumadije. Posle dve sezone pojačao je Fenerbahče, nakon čega je usledio povratak u Humsku. Poslednja stanica u igračkoj karijeri bio je Kolorado (SAD), da bi se posle ove „misije“ penzionisao 1984. godine.

Kao specijalista za golmane krenuo je u trenerske vode kao pomoćnik u Ovijedu bivšem saigraču Radomiru Antiću, posle čega se osamostalio, pa je predvodio sa klupe Kazim iz Kuvajta, Radnički iz Niša, OFK Beograd, AEK Larnaku, Saporo, Pafos, Obilić, Rad, Makedoniju, Smederevo, Al Kuvajt, Alki i Novi Pazar.

Popularni Ivanča je otvorio školu fudbala u Aranđelovcu, i radio je kao instruktor trenera u FS Srbije, da bi postao član stručnog štaba mlade reprezentacije Srbije na čijem čelu je Goran Đorović, i tu se nalazi i danas.

(Youtube/UnderPartizan)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter