0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BUM’ U REGIONU: Bivši as Partizana pojačava podgoričku Budućnost? (FOTO)

Objavljeno: 07.11.17 u 17:57

Na pomolu je povratak u domovinu, odakle potiče i gde je najavio velike domete, do kojih Simon Vukčević ipak nije stigao u dosadašnjoj karijeri.

Vukčević je prve fudbalske korake počeo da pravi u Crnoj Gori, a sa 13 godina je prešao u Partizan, gde je kasnije stekao epitet ‘suvog zlata’ koji bi mogao da ostvari veliku karijeru.

Međutim, umesto ‘liga petice’, levonogi vezista je stigao do ruskog Saturna, Sportinga iz Lisabona, engleskog Blekburna, a čak se pre par sezona obreo i u Vojvodini.

Sada je na pragu povratka u Crnu Goru i to u redove Budućnosti, sa kojom trenira duže vreme.

– Rano je za priču na tu temu. Simon je napravio pauzu od sedam meseci. Razgovarali smo i on je počeo da trenira sa nama kako bi se vratio u željenu formu i sanirao povrede koje su ga mučile u poslednje vreme. Ako bude spreman, ako bude postojao obostrani interes, naravno da ne bismo imali ništa protiv da Simon Vukčević bude jedno od dva pojačanja u veznom redu – rekao je za SportKlub trener Budućnosti Dragan Kažić i dodao:

– Kada kažem pojačanje, ne mislim da nas Simon pojača (samo) imenom i ugledom koji ima. Očekujem Simona iz potpuno spremnog, Simona kao vođu, kao momka koji može jednim potezom da reši utakmicu. Nama takav Simon treba. To bi zaista bilo sjajno i mislim da bi se i Budućnost i Vukčević radovali takvom epilogu – pojasnio je Kažić.

Dakle, postoji mogućnost. Da li i realizacija? Pokazaće dani pred nama.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter