0
Evropske lige

ZVEZDA DA OBRATI PAŽNJU NA NJEGA: Milunović ‘torpedovao’ Torpedo i sačuvao nadu BATE-a u čudo! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.17 u 18:31

Fudbaleri BATE Borisova savladali su na gostovanju u Žodinu ekipu Torpeda sa sa 4:2 i sačuvali teoretsku šansu za titulu.

Ta šansa, istina, jeste vrlo takna pošto svega dva kola pre kraja prvoplasirani Šahtjor iz Soligorska ima četiri boda više, pa će Zvezdinom evropskom rivalu trebati pravo čudo u finišu prvenstva, ne bi li nastavio dugogodišnju vladavinu.

Verovatno ključnu ulogu u trijumfu nad Torpedom imao je naš reprezentativac, Nemanja Milutović, koji je dva puta u razmaku od tri minuta pogađao mrežu rivala i tako doneo svom timu ubedljivih 2:0.

Izvor;Youtue/It’s Time To Sport

Najpre je u 29. minutu, nakon kornera sa desne strane koji je izveo Rios, glavom doneo prednost BATE-u, a zatim je tri minuta kasnije tu prednost duplirao na sličan način, samo nakon centaršuta iz drugog ugla terena.

Do kraja poluvremena domaćinu je nadu dao Dimitri Rekiš, ali je protivnika u nastavku dotukao Mihail Gordejčuk, koji je poput Milunovića dva puta pogađao gol protivnika. Strelac drugog pogotka za Torpedo bio je Kalugin, koji je tako u 78. minutu smanjio prednost, još uvek aktuelnog šampiona na 3:2.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter