0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ON NEMA DILEMU: Lalatović bi ovog fudbalera Zvezde odmah u reprezentaciju!

Objavljeno: 06.11.17 u 20:05

Trener Čukaričkog trdi da crveno-beli trenutno igraju najbolji fudbal u Srbiji a posebno je oduševljen igrama jednog momka.

Het trikom u Nišu, Aleksandar Pešić je stigao do dvocifrenog broja golova u Supeligi, sada ih ima tačno 10, a po jedan je psotigao u Kupu i evropskim kvalifikacijama. Kada se svemu tome dada još pet asistencija jasno je da mladi napadač igra sjajno ove „jeseni“.

Njegove partije nisu promakle ni Nenadu Lalatoviću, koji pažljivo prati nastupe svog nekadašnjeg kluba, za koji smatra da bez ikakve dileme igra najbolji fudbal u zemlji. Takođe mladi stručnjak smatra da je nekadašnji napadač Tuluza igrač reprezentativnog kalibra, koji će u budućnosti mnogo dati Srbiji.

-Crvena zvezda je u ovom trenutku ubedljivo najbolji tim u Ligi. Doveli su ono što im je potrebno i sklopili kockice. Tu su Stojković, Rodić, moj Radonjić iz Čukaričkog, ali moram da pomenem i Aleksandra Pešića. Za mene je on najbolji špic u zemlji. Ova jesen pokazala je da je reprezentacija Srbije dobila ozbiljnog špica. On je igrač za reprezentaciju, potreban mu je samo kontinuitet-, rekao je Lalatović u ragovoru za televiziju „Arena sport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter