0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Vozdovac vs Crvena Zvezda Beograd, 17.09.2017. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Transfer rok se bliži a Zvezda krenula u realizaciju najvećeg posla

Objavljeno: 06.11.17 u 09:32

Igrači dolaze i odlaze, teško je u srpski fudbal dovesti majstore što se stranih igrača tiče.

A kada se to uradi, onda se čini da ih je još teže zadržati u Srbiji pri ponudama iz primamljivijih destinacija.

Damjan Le Talek je postao oslonac odbrane sa Vujadinom Savićem i klub mu sprema ekstra ponudu za ostanak na stadionu ‘Rajko Mitic’.

Postoje dva prioriteta rukovidstva Crvene zvezde na kojima se uveliko radi, a posle Gelora Kange, koji je na korak od potpisa novog ugovora, kako saznaje HotSport, crven-beli su spremni da ponude ekstra uslove za ostanak i posle juna Damijanu Le Taleku.

Francuz se proslavio ove sezone u ulozi štopera i zajedno sa Vujadinom Savićem je temelj u odbrani. Pored dobrih partija u Ligi Evrope i na domacoj sceni primljena su samo tri gola na 16 mečeva.

Bivši igrač Dortmunda je imao plan da na leto završi svoju dvoipogodišnju misiju na stadionu ‘Rajko Mitic’ i nije tajna da ima nekoliko ponuda, kao i njegov prijazelj Mičel Donald.

U klubu su održali već nekoloko razgovora, a sve treba da bude jasnije u decembru pred zimski raspust. Na spisku igrača koji imaju ugovore do leta je i Slavoljib Srnić, a postoji opcija da nađe angažman u Evropi i ima interesovanja iz Turske i Poljske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter