1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Kanga i Pešić ‘pokvarili’ derbi u Nišu, blistava partija crveno-belog dvojca za nova tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.17 u 19:03

Fudbaleri Crvene zvezde sa 4:0 savladali su Radnički iz Niša na gostujućem terenu u poslednjem meču 16. kola Superlige Srbije.

Pobeda koja je crveno-bele vratila na četiri boda prednosti u odnosu na Partizan došla je kao posledica najbolje partije Aleksandra Pešića i sjajnog Gelora Kange, koji su nosili Beograđane na ovom meču.

No, krenimo redom…

Imala je Zvezda inicijativu od samog početka utakmice, a nakon nekoliko relativno dobrih šansi, došao je i prvi gol. Poslao je Krstičić dug pas ka Pešiću. Zvezdin napadač je nešto neprecizniju loptu uspeo da stigne, uputio je u srce kaznenog prostora, gde je došla do Milića, a krilni fudbaler ekipe Vladana Milojevića je pronašao Gelora Kangu na sedam-osam metara od gola. Gabonac je zakucao loptu u gol, Zvezda povela u 25. minutu, a 12 minuta kasnije internacionalac u redovima tima sa Marakane uzvratio je uslugu. Sjajan pas u prostor za Pešića napadač crveno-belih je iskoristio i matirao Živkovića za 2:0. 

Četiri minuta kasnije, 3:0! Ponovo je Kanga uputio odličnu loptu kroz vazduh u prostor, Subić je promašio u skoku, ona je došla do Pešića, koji je bio u gol šansi. Kako Subić nije uspeo da se zaustavi pri doskoku, pao je Pešiću na nogu, pa je dosuđen jedanaesterac, a Pešić je u svom rodnom gradu doneo 3:0.

U drugom poluvremenu Nišlije su pokušale nešto agresivnijom igrom da odgovore Zvezdi, ali bez uspeha. Branio je Borjan odlično, sa druge strane Milić i Stojković nisu bili precizni, ali jeste ponovo dvojac Kanga – Pešić u 74. minutu za više nego ubedljivu pobedu Crvene zvezde nad Radničkim.

(Youtube/ Team Stream Serbia)

Radnički Niš – Crvena zvezda 0:4 (0:3)

Strelci: Kanga u 25, Pešić u 37, 41. i 74. minutu

Stadion: Čair. Sudija: Jovan Šegrt (Beograd)

Radnički Niš: Živković – Simunović, Raspopović, Mijailović, Subić – Arsić, Noma, Kovačević (od 71. Jovanović) – A. Jovanović (od 63. Sa. Stojanović), Sl. Stojanović – Mrkić (od 79. Ristić)

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Babić, Rodić – Račić, Krstičić (od 52. L. Ilić) – Milić, Kanga, Adžić (od 70. Milijaš) – Pešić

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter