0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Mega razbila MZT, Rebić sjajan – kakav povratak Mušidija (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.17 u 20:42

Izabranici Dejana Milojevića su upisali važnu pobedu pred meč sa Partizanom u ABA ligi.

Rezultatom 92:76 je Mega Bemaks porazila ekipu MZT-a.

Od samog starta je srpski tim zaigrao ofanzivno i napadački, te je prednost bila na strani Mege. MZT je sve više grešio u napadu, gosti su rano stigli i do dvocifrene razlike, a u prvom kvartalu su postigli 32 poena. Opao je malo tempo igračima Mege tokom druge četvrtine, ali su još uvek gosti čuvali ubedljivu prednost koju su stekli tokom prve.

Puleni Dejana Milojevića su doživeli veliki pad početkom drugog poluvremena. Za samo 10 minuta igre tokom trećeg kvartala je Mega ubacila 13 poena, ali je makedonski tim to propustio da kazni, pa je u poslednjoj deonici Mega Bemaks stigla do nove, treće pobede na Jadranu.

Najkorisniji bio je Nikola Rebić koji je imao 22 poena i četiri asistencije. Pratio ga je Dilan Enis sa 17 poena, dok je Vlatko Čančar imao 16, a već je u prvom kvartalu bio dvocifren. Veliki povratak imao je nemački talenat Kostja Mušidi koji je zaigrao nakon povrede i ubacio 18 poena i uhvatio šest skoka za 24 minuta na parketu.

Iako je imao značajno loše procente iz igre, Trajkovski je sa 16 poena bio najbolji u redovima domaćina, Spasojević je postigao 12, a po 11 Stajić i Lalić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter