0
Evropske lige

ZA NAUK SVIM NAVIJAČIMA: Ne zaboravljajte rođendane lepših polovina da vas ne bi snašla sudbina ovog nesrećnika iz Londona! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.17 u 22:24

Dres omiljenog tima za prosečnog navijača predstavlja relikviju, komad odeće koji nosi po kući, kada ode sa drugarima na pivo, ili u specijalnim prilikama (gledanje utakmice jeste specijalna prilika!). Devojka, koja je pri tom trudna, ponekad može da sopstveno nezadovoljstvo iskaže na spomenutim relikvijama… jer zna šta najviše boli.

Tako je jedan neimenovani navijač Totenhema gorko zažalio to što je zaboravio dres svoje trudne (uslovn rečeno) „lepše polovine“, što je ona iskazala na brutalan, bolan i, moramo priznati, poprilično smešan način.

Naime, kada je došla do njegovog dresa, odlučila je da ga malo stilizuje, tako što je na sredini izrezala veliki muški polni organ:

Uz to, usledila je i poruka na njenom Fejsbuk profilu:

– UPOZORENJE!!! Nikada nemoj da zaboraviš rođendan svoje trudne i pomalo lude devojke. Da, to jeste veliki pe**s, ali ne zato što je tvoj takav, već zato što si ti jedan! Moj sledeći rođendan bolje da bude spektakularan, inače ne odgovaram za svoje postupke!!!!!, napisala je ova očigledno nezadovoljna mlada… dama? 

Bilo kako bilo, šteta je načinjena, momak je ostao bez jednog od omiljenih suvenira, a kako nije poznato šta se dalje dešavalo, ostaje nam da se nadamo da je usledilo iskupljenje u vidu kupovine novog dresa, dok je na nama – i vama – da iz ovog primera naučimo i na vreme počnemo da pravimo zalihe za naredno leto, kada je na programu Svetsko prvenstvo u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter