0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

UKLET DAN ZA GOLMANE U BUNDESLIGI: Jedan primio komičan gol, drugi za dlaku sprečio katastrofu nakon neshvatljive greške (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.17 u 18:11

Ron-Robert Ciler, golman Štutgarta, i Robin Zentner iz Majnca želeće da što pre zaborave utakmice 11. kola Bundeslige, pošto su obojica napravili kardinalne greške. Doduše, Zentner je uspeo da se izvuče, dok je Cilera kiks koštao lopte u mreži.

Na utakmici između Štutgarta i Hamburgera, golman „Švaba“ je neshvatljivo loše reagovao na šut Arona Hunta, pa je lopta, nakon što je pogodila stativu, a potom Cilera u nogu, završila u mreži.

Гамбург – Штутгарт от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

No, uprkos ovoj greški, titula „Šeprtlja dana“ ide Zentneru. Dobio je čuvar mreže povratni pas od svojih igrača na isteku pola sata od početka meča, i uhvatio je zalet da ispuca loptu. No, nakon ispucavanja, nešto je bilo neobično. I bilo mu je potrebno par trenutaka da shvati da je ona, zapravo, iza njegovih leđa.

Nažalost, jer da je Lars Štindl stigao do nje pre nego što je Zentner shvatio šta se dešava, bio bi to bez sumnje najneobičniji gol ove godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter