0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠOU PARTIZANOVACA U MAĐARSKOJ: Danko Lazović blistao u pobedi Videotona, pogodio i Šćepović (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.17 u 22:30

Nekadašnji napadač crno-belih bio je centralna figura u pobedi Videotona nad Mezokovešom od 4:0 , učestvovavši u svakom pogotku svog tima. Trener Nikolić uživao.

Danko Lazović je meč završio sa po dva gola i asistencije, a posebno je lep bio njegov prvi pogodak i slobodnog udarca iz ne baš tako izgledne situacije.

Jedan pogodak pao je i nakon kombinacije bivših fudbarera Partziana, kada je Lazović majstorski uposlio Marka Šćepovića, koji se takođe upisao u strelce.

Ovakva Lazovićeva partija oduševila je trećeg Partizanovca u timu Videotona, trenera Marka Nikolića, koji je iskusnog golgetera pohvalio za prikazanu partiju.

-Ne treba da budete veliki ekspert da vidite kako je Danko igrao večeras. Dva gola, dve asistencije, zaista partija za uživanje- rekao ne Nikolić.

Videoton nakon 15 odigranih utakmica deli prvo mesto na tabeli sa ekipom Ferencvaroša, sa osvojena 32 boda. Inače Danko Lazović je i najbolji strelac tima iz Sekešfehervara, sa šest postignutih golova uz kojih ima i tri asistencije, odmah iza njega je i Marko Šćepović sa po pet golova i asistencija.

Izvor: Youtube/Rèka chanel

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter