0
Evropske lige

SERIJA A: Sampdoriji derbi ‘dela Lanterna’, Jurić pred otkazom

Objavljeno: 04.11.17 u 22:48

Fudbaleri Samdorije slavili su, uslovno rečeno kao gosti, u derbiju protiv Đenove rezultatom 2:0 (1:0) u meču 11. kola italijanskog šampionata.

Ekipa Marka Đanpaola potvrdila je dobru formu i ostvarila i treću uzastopnu pobedu u drbijima grada Đenove.

Sampdorija je odavala utisak daleko bolje ekipe tokom čitavog meča, a pitanje pobednika razrešili su sa po jednim pogotkom u oba poluvremena.

Prednost, uslovno rečeno, gostima na ovoj utakmici doneo je Gaston Ramirez u 24. minutu na asistenciju Duvana Zapate, da bi u drugom poluvremenu pobedu potvrdio iskusni Fabio Kvaljarela i tako doneo veliku radost svojim navijačima.

Ovaj meč vrlo verovatno bio je i poslednji Ivana Jurića na klupi „Grifona“, koji su očajno startovali ovu sezonu i posle 12 kola zauzimaju 18. poziciju na tabeli sa svega šest osvojenih bodova.

Ovog popodneva odigrana je još jedna utakmica u okviru Serija A, u kojem je Krotone kao gost slavio na stadionu „Renato Dal Ara“ , nakon preokreta protiv ekipe Bolobnje.

Domaćin je u dva navrata vodio tokom ovoga meča, pogocima Simonea Verdija u 38. i 45. minutu, dok je između toga gol za goste postigao Ante Budimir u 42. minutu.

Drugo poluvreme je upotpunosti pripalo gostima, koji su najpre preko Marsela Trote stigli do izjednačenja u 68. minutu, dok je dva minuta kasnije Budimir svojim drugim pogotkom doneo važna tri boda Krotoneu.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter