3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ PRED DERBI: Oglasio se o slučaju ‘Zagorac’ i poručio – ‘Pobedićemo Zvezdu ako…’

Objavljeno: 04.11.17 u 14:12

Uoči prvog ovosezonskog derbija protiv Crvene zvezde, trener Partizana Miroslav Nikolić ponovo je zanimljivo govorio na konferenciji za medije.

Naravno, iako predstoji ‘večiti’ derbi, crno-belu javnost ovih dana najviše zanima hoće li Rade Zagorac potpisati za Partizan, nakon otkaza u NBA ligašu Memfis Grizlisima.

Ipak, popularni ‘Muta’ je ponovo ostao rezervisan i odgovorio u svom stilu.

– Nema još ništa od toga. Svi ste objavili, a izgleda da znate više od mene. Treba se fokusirati na derbi. Videćemo šta će biti – poručio je kategorički Nikolić sa konferencije za medije u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Zatim se okrenuo isključivo predstojećem duelu sa Crvenom zvezdom.

– Došli smo do derbija. Mislim da ćemo biti spremni, imali smo nekih povreda. U Limož nisu krenula tri centra, igzbili bitku pod košem. Biće u stroju. Važno da odigramo dobro i stabilnije u odbrani, a u napadu da bude pas više. Rezultat će doći ako zaslužimo. Nema favorita u derbiju. Zvezda napravila jako dobar tim, po dva dobra igrača na svim pozicijama. Pretenduju na prvo mesto, oni, Budućnost i Cedevita. Ali, borićemo se, daćemo maksimum i pokušati da obradujemo navijače. Ako se klinci napale, dobićemo Zvezdu – rekao je Nikolić.

Situacija sa povredama nije najidealnija.

– Ima dosta igrača koji zbog povreda nisu trenirali po sedam osam dana. Treba da stegnemo zube. Derbi je uvek inspiracija. To ostaje jednom u životu. Novica ima najviše iskustva, ne znam ni koliko ih je odigrao. Niko ne bi hteo da preskoči ovu utakmicu. Da ne bude da kukamo, spremni smo. Ko bude zdrav, igraće – poručio je Nikolić.

0
0

3 Komentara

    • Nadam se da si u pravu brate..jer Muta demantuje ..kaže nije još potpisao ili možda krije dok se derbi ne završi..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter