0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

PEH ZA PARTIZAN: Protiv Jang Bojsa jure evropski prolaz bez najboljeg igrača

Objavljeno: 03.11.17 u 10:12

Miroslav Đukić sasvim sigurno već traži zamenu kojom bi najbolje ‘zamaskirao’ ovaj izostanak.

Crno-beli za tri nedelje dočekuju Jang Bojs u Humskoj, a taj meč bi mogao da odluči ko će kao drugoplasirani ići u narednu fazu Lige Evrope.

Zbog tri žuta kartona će morati da pauzira Zoran Tošić, ali se očekuje da će biti spreman Sejduba Suma.

Napravio je Partizan dobar posao pobedom nad Skenderbegom i nalazi se korak od plasmana u narednu fazu takmičenja u Ligi Evrope. Prva meč lopta crno-belih sledi u Humskoj 23. novembra, kada u goste dolazi Jang Bojs.

Pobedu za prolaz domaćin ce juriti bez jednog od najboljih igrača – Zorana Tošića, koji je dobio treći žuti karton i automatski sledi meč pauze (prethodna dva zaradio protiv Jang Bosja u Bernu i Skenderbega u Elbasanu).

Popularni Bambi je sjajnim golom otvorio vrata trijumfa nad Albancima, ali u žaru borbe je kažnjen kartonom, što se dešava u ovako bitnim mečevima kada igrač ne može da „kalkuliše“.

Očekuje se da za tri nedelje, pošto sledi i reprezentativna pauza, potpuno bude spreman Sejduba Suma. Reprezentativac Gvinije je povredio mišić i mora na mini odmor. Igrači Partizana su za uspeh nagrađeni da podele 130.000 evra, a danas imaju trening oporavka i okreću se gostovanju u nedelju Mačvi u Šapcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter