2
Evrokupovi

SPORT NA TV: Zavalite se i uživajte – Partizan čeka Albance, Zvezdini košarkaši Brose, a fudbaleri napadaju Arsenal

Objavljeno: 02.11.17 u 08:50

Tri vrlo značajna sportska događaja obeležiće današnji dan, četvrtak, 2. novembar. Dva će se odigrati u Beogradu, a jedan u Londonu.

Dvostruki program u fudbalskoj Ligi Evrope i evroligaški meč košarkaša Crvene zvezde nas očekuje danas, tako da će veče biti bogato izveštajima sa sportskih borilišta, kako fudbalskih, tako i košarkaških.

Startovaće će od 18 časova crveno-beli ugostiti ekipu Brose Bamberga iz Nemačke u okviru 5. kola košarkaške Evrolige. Meč u Areni biće direktno prenošen na prvom kanalu SportKluba.

Od 19 sati kreće fudbalski maraton na Javnom servisu. Najpre će na prvom programu ići slika sa stadiona u Humskoj gde će Partizan dočekati albanski Skenderbeg u okviru 4. kola Lige Evrope i u meču koji će odlučiti dalji put crno-belih ka proleću u Evropi.

Za isti cilj se bori i Crvena zvezda koja će imati mnogo teži zadatak gostovanjem londonskom Arsenalu na ‘Emiratima’. Meč sa ‘ostrva’ počinje u 21:05h uz direktan prenos na RTS 1, kao i TV ArenaSport 5.

Kompletnu TV ponudu za danas pogledajte u nastavku:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter