4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OFANZIVA OD STARTA: Partizan sa dva napadača ruši Skenderbeg! (FOTO)

Objavljeno: 02.11.17 u 09:50

Posle povrede Sume trener Đukic najverovatnije će se opredeliti da pored Tavambe u tandemu bude Ožegović.

Na pobedu sa dva napadača. Partizan večeras (19) juri prvu pobedu u Ligi Evrope, kao uvod u finiš takmičenja u grupi sa ciljem da pokušaju da prođu dalje, a prvi korak je rušenje Skenderbega.

Albanci su se pokazali kao veoma organizovana ekipa, koja igra dobro u defanzivi i cilj je na startu meča pokusati da se ‘otključa brava’.

Kako saznaje HotSport, posle povrede Sejdube Sume, trener Miroslav Đukić je prelomio da se u ofanzivu krene sa dva klasična napadača i pored Tavambe u tandemu trebalo bi da bude Ognjen Ožegović.

FOTO: STARSPORT

Promene u odbrani su očekivane u odnosu na Čačak. Vraćaju se oporavljeni golman Stojković, kapiten Vulićević, a štoperi trebalo bi da budu Nemanja R. Miletić i Milan Mitrović, uz levog beka Nemanju G. Miletića. Pored Evertona u vezi je još Jevtović, a po bokovima Tošić i Janković.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, N. R Miletić, Mitrović, N. G Miletić, Everton, Jevtović, Tošić, Janković, Tavamba, Ožegović.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter