0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VOŠE PRED ČUKARIČKI: Da ponovimo igru iz prethodnih mečeva

Objavljeno: 02.11.17 u 12:49

Štoper Vojvodine Siniša Saničanin (22) izjavio je da crveno-beli, u slučaju da ponove igru iz poslednjih nekoliko utakmica, ne bi trebalo da imaju problema da dođu do tri boda protiv Čukaričkog.

U 16. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu. Posle prve trećine prvenstva, ‘lale’ se nalaze na trećem mestu sa 30 osvojenih bodova, dok je Čukarički šesti sa pet bodova manje.

Iako do kraja sezone ima još dosta utakmica, oba tima smatraju se za ekipe koje će do kraja voditi borbu za plasman na međunarodnu scenu, pa samim tim predstojeća utakmica ima dodatni značaj za oba rivala.

Na poslednjih pet takmičarskih susreta, crveno-beli su primili samo dva gola, a velike zasluge za to što odbrana ‘stare dame’ deluje sve sigurnije pripadaju i štoperu Siniši Saničaninu, koji je ovog leta stigao u Vojvodinu iz ekipe Mladosti iz Lučana. Pred meč protiv Čukaričkog, on je istakao da veruje u novi pozitivan rezultat svog tima.

– Znamo da Čukarički ima dobru i kvalitetnu ekipu, ali ne treba mnogo time da se opterećujemo, već najviše treba da se bavimo samim sobom i našom igrom.

– Ako dobro i disciplinovano uđemo u utakmicu i ponovimo igru iz prethodnih mečeva, mislim da ne bi trebalo da bude problema i da ćemo uspeti da osvojimo sva tri boda – izjavio je Saničanin.

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se sutra od 17 časova na stadionu Čukaričkog u Beogradu, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter