1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZAR PONOVO: Hapšenje u Preševu, policija sprečila novi ‘napad’ dronom u Beogradu?!

Objavljeno: 01.11.17 u 18:12

Granični policajci i carinici pronašli sličnu letelicu kao onu koja je 2014. letela iznad stadiona u Humskoj.

Po još uvek nezvaničnim informacijama, i ove godine su Albanci pokušali sa istim perforfmansom.

Kako ‘Novosti’ javljaju, pripadnici granične policije i carine su priveli danas trojicu Albanaca na prelazu Preševo i zaplenili dron za koji nije postojala nikakva dokumentacija.

– Nisu hteli da nam kažu zašto sa sobom nose dron, a imajući u vidu da se sutra u Beogradu igra utakmica visokog rizika između Partizana i Skenderbega, odlučili smo da albanskim državljanima ne dozvolimo ulazak u našu zemlju. Osim toga, za dron nisu posedovali odgovarajuću dokumentaciju, navodi izvor „Novosti“.

Još uvek nema zvanične potvrde Ministarstva unutrašnjih poslova, a pomenuti Albanci su u Preševu tvrdili da zbog poslovnih obaveza putuju u prestonicu Srbije.

Sutra će se od 19 časova na stadionu Partizana odigrati meč između srpskog šampiona i Skenderbega u okviru četvrte runde Lige Evrope.

0
0

1 Komentara

  1. Mup je demantovao priču. To je bilo i očekivano s obzirom na izvor informacija, Vučeline Večernje novosti. Grobari, čuvajte se u slučaju lošeg rezultata. Vučela će nešto preduzeti da bi sačuvao fotelju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter