0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TRENER SKENDERBEGA: Protivnik da nam obezbedi mir kao i mi njemu, fudbal treba da spaja (FOTO)

Objavljeno: 01.11.17 u 19:00

Ekspedicija albanskog kluba stigla je u ranim jutarnjim časovima u prestonicu Srbije.

A večeras je Skenderbeg osetio travu na stadionu u Humskoj gde će sutra od 19 časova odmeriti snage sa Partizanom.

Prvi deo ovog visoko-rizičnog dvomeča protekao je bez većih incidenata, što se očekuje i od sutrašnjeg, drugog. Crno-beli ulažu velike napore da sve prođe u najboljem redu.

Strateg Skenderbega, Ilir Daja, stao je danas pred medije i govorio o sutrašnjoj utakmici, a naravno pitanje koje se nametnulo bilo je o bezbednosti u Srbiji.

– Igraćemo tešku utakmicu, njihovi navijači su njima dodatni stimulans, ali i teret, a nama otežavajuća okolnost. Fokus treba da bude na utakmici, neka fudbal govori o svemu. Na protivniku je da obezbedi mir pred meč, makar isti kao mi njima. Fudbal treba da zbližava ljude, a ne da udaljava, počeo je Daja.

Partizan je u prvom meču bio bliži pobedi, ali je Skenderbegu zapratio tek na samom kraju utakmice kada je propustio tri odlične šanse. Ulog je veliki i pobednika sutrašnjeg meča bi ta pobeda mogla da pogura ka nokaut fazi.

– Razlika u odnosu na prvu utakmicu biće u tome što protivnik neće morati da se prilagođava nama. Nekoliko igrača su tek izašli iz povreda, a povoljna okolnost je što prvi put imam sve njih na raspolaganju. Ipak, upitno je koliko mogu da pruže u ovom trenutku, dodao je trener Skenderbega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter