0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ŠTA TO RADI IGOKEA: Dorel Rajt otišao u Brose, reakcija – još jedan ‘NBA kalibar’

Objavljeno: 01.11.17 u 16:43

Tim iz Laktaša ponovo pokazuje velike ambicije od ove sezone na Jadranu.

Dorel Rajt je bio potpuno pojačanje kada je stigao u Igokeu i najbolji stranac na Jadranu ove sezone.

Ali ipak, bilo je jasno da Igokea ne može jednog takvog igrača da zadrži dugo. Situaciju je iskoristio Bamberg i dobio novo pojačanje, a tim iz Republike Srpske krenuo u potragu za Rajtovu zamenu.

Radi se o još jednom igraču koji je igrao u NBA ligi, Malkolmu Liju koji u Aleksandrovac stiže iz Trabzonspora. Li je karijeru počeo u Minesota Timbervulfsima nakon koledž dana na čuvenom UCLA koledžu.

Potom je nastupao u Razvojnoj ligi, da bi dobio ugovor od Filadelfije. Prošle godine je stigao u Evropu gde je nastupao za pomenuti turski tim, a sada se seli na Jadran.

– Sa Lijem smo potpisali ugovor do kraja sezone, ali on ima opciju da napusti ekipu ukoliko dobije ozbiljnu ponudu. Ako ne bude bilo posebnih interesovanja, biće sa nama do kraja. Bitno je da dovodimo ozbiljna pojačanja od kojih će klub imati koristi na terenu i van njega, a situacija je slična Rajtovoj, pa se nadam da ćemo imati određenu finansijsku dobit ukoliko ode tokom sezone, rekao je Igor Dodik za ‘Glas Srpske’.

Na Liju je sada težak zadatak da opravda očekivanja nakon visoke lestvice koju je postavio Dorel Rajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter