4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POTENCIJALNI PROBLEM ZA PARTIZAN: U Humsku dolazi 2000 Albanaca sa juga Srbije!?

Objavljeno: 01.11.17 u 21:45

Iako su Partizan i Skenderbeg postigli dogovor da ne bude gostujućih naijača na njihovim susretima, veća grupa albanskih navijača planira da uđe na stadion crno-belih.

Prema navodima lokalnih medija sa juga Srbije, oko 2000 Albanaca iz Preševa, Medveđe, Bujanovca, Niša i Vranja planira da dođe na meč četvrtog kola Lige Evrope u kojem crno-beli dočekuju Skenderbeg.

Rukovodstvo Partizana preduzelo je opsežne mere bezbednosti pred susret koji je okarakterisan kao meč visokog rizika, ali bi ukoliko se albanski navijači pojave na stadionu moglo doći do potencijalnih problema.

Tokom sutrašnjeg dana videćemo koliko su uopšte tačne ove tvrdnje oko dolaska gostujućih navijača, ali i kako će iz redova crno-belih reagovati i sprečiti moguće incidente ukoliko oni stvarno pokušaju da uđu na stadion.

Još uvek je svima u svežem sećanju gostovanje reprezentacije Albanije u Beogradu, kada je baš na stadionu Partizana izbio incident sa dronom, nakon kojeg je naš nacionalni tim ispaštao, pa stoga ove najave o dolasku albanskih navijača u Humsku dodatno zabrinjavaju.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter