5
The Best Of

FOTO: STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Prvi čovek KK Partizan uzvratio Čoviću, spominjao Bjekovića i Vučelića, kao i stanje Vujoševićeve tužbe

Objavljeno: 01.11.17 u 09:27

Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović gostovao je ovog jutra na televiziji Kopernikus, gde je, u emisiji „Dobro jutro sa Đukom“ u okviru jutarnjeg programa pričao o sukobima sa Crvenom zvezdom, fudbalskom sekcijom crno-belih, kao i o tužbi Duška Vujoševića.

Mijailović je tokom razgovora otkrio da nije sam ušao u upravu KK Partizan:

– Sa mnom je ušlo 12 privrednika u klub, ali interes države je da postoje i jaka Crvena zvezda, i jak Partizan. Moj zadatak je da Partizan napravim jačim od Zvezde.

Što se sukoba sa večitim rivalom tiče…

Ne znam zašto iz Zvezde napadaju Partizan. Mi im nismo odgovorili. Šta žele, da Partizan nestane? To se neće dogoditi! Partizan će živeti. Ne moramo da se volimo, moramo da se poštujemo, rekao je Mijailović reči koje će sigurno izazvati pozitivnu reakciju navijača Partizana.

Doduše, ni u samoj crno-beloj porodici nije sve glatko, pošto je Mijailović, prilikom imenovanja na mesto predsednika KK, naišao na otpor fudbalske sekcije kluba:

Problem sa čelnicima FK jeste to što sam podržao Nenada Bjekovića na skupštini, i još uvek mislim da je njegovo mesto u Partizanu. Kad se vidim sa Vučelićem, rukujemo se. To nije sukob, smirio je strasti predsednik Partizana, uz dodatak da igrači i zaposleni u klubu redovno dobijaju plate, i da će tako biti dok je on u klubu.

Veliku pažnju privlači i tužba Duška Vujoševića, legendarnog trenera Partizana kom klub duguje, prema informacijama, 600.000 evra.

– Nismo se čuli. Nedavno sam stupio na funkciju i moram da pogledam papire. Da vidim koliko smo u mogućnosti da uradimo. Ne mogu da zovem nekog, a da nemam rešenje problema. Verujem da ćemo deo novca moći da uplatimo. Gospodin Vujošević je veliki partizanovac i daćemo se dogovoriti. Čućemo se sigurno, dodao je Mijailović.

 

0
0

5 Komentara

  1. Bravo predsednice….konacno verujem u ozdravljenje naseg Partizana…ovu grupu ljudi treba podrzati punim Pionirom iz meca u mec….vreme je da krenemo u ofanzivu!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. I onda uporedi stav ovog gospodina i sa druge strane stav predstavnika one sekte.
    Sve stane u dve reci!
    NISMO ISTI!

    0
    0
    Odgovori
  3. Covek koji je podrzao Nenada Bjekovica se mora podrzati i postovati i sasvim je sigurno da je veliki navijac Partizana.Kada neko kao Covic pocne da napada neku osobu iz Partizana onda je to znak da ga se plasi i da je ta osoba izuzetno kvalitetna i opasna po njemu. Nadam se, da se gos.Mijailovic nece spustati na nivo jednog Covica vec da ce svu svoju licnost i sposobnost usmeriti na uzdizanje KK Partizan na pozicije koje su mu veoma podlo otete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter