0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan kandidat manje za klupu Srbije, štoper veran Belgijancima…

Objavljeno: 01.11.17 u 18:54

Lep dan za sve Srbe u Belgiji, jer Mehelen ostaje naš grad, nova šansa treneru, štoper ostaje do daljeg u žuto-crvenom dresu.

U jednom danu dva potpisa u Mehelenu. Iako je bio jedan od kandidata za klupu reprezentacije Srbije, Aleksandar Janković se vraća u Mehelen. On je žuto-crvene predvodio od 2014.do 2016. godine i bio je na korak od plasmana u kvalfikacije za Ligu Evrope. U Mehelenu smatraju da Srbin odlično poznaje ekipu, mada su navijači protiv, jer je klub u prethodnom mandatu napustio tokom sezone kako bi preuzeo Standard.

FOTO: STARSPORT

Pored Jankovića, Mehelen je potpisao još jedan ugovor sa Srbinom. Reč je o Urošu Vitasu, nekadašnjem štoperu Rada. On je stavio paraf do kraja sezone. Podsetimo, Uroš Vitas je ovog leta bio na skeneru Briža, vodili su se pregovori, ali Mehelen nije želeo da spusti cenu, iako je igrač imao izlaznu godinu. Nema sumnje da će sada biti jedan od glavnih igrača tima Aleksandra Jankovića, ali tek za dva meseca,  jer je operisao koleno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter