2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO SKENDERBEG: Duža pauza pred Sumom, evo i kolika…

Objavljeno: 01.11.17 u 20:45

Ono što je Miroslav Đukić najavio to se i dogodilo, Sejduba Suma neće igrati protiv Skenderbega, ali ne samo protiv Albanaca, već i duže.

Crne slutnje su se na kraju obisrinile pa Partizan bez Sejdube Sume sutra uveče (19.00) izlazi na megdan Skenderbegu u Humskoj. Vezista se utorak na treningu povredio, a večeras posle snimka utvrđeno je da mora da duži odmor i tek za dve nedelje moći će da se vrati u takmičarski pogon. Ekipa je posle poslednjeg treninga pred meč sa Albancima ostala u karantinu u svom sportskom centru. Trener Miroslav Đukić sa saradnicima imaće dovoljno vremena da skocka taktiku i odluči se za zamenika Sume. Možda dodje i do promene u formaciji…

Pored pokušaja da uz poseban pojačan režim rada igrač iz Gvineje uhvati pravi ritam, usledio je peh za najskuplje pojačanje u istoriji kluba, a od samog dolaska iz Slovana nije opravdao očekivanja.

0
0

2 Komentara

  1. Sto smo ga gledali, gledali. Sad ce kao tri meseca povreda ,onda zaborav i prodaja za sicu. Razlika od stvarnog ugovora u privatni dzep i to je to. Deja vu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter