3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

INFORMACIJE IZ LONDONA: Dva velika imena dolaze da navijaju za Zvezdu, hiljade zvezdaša ide na Emirate!

Objavljeno: 31.10.17 u 23:59

Fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka nalaze se pred najtežim ispitom u poslednjih nekoliko decenija, pošto u Londonu igraju protiv Arsenala. Ipak, prema poslednjim informacijama, crveno-beli će na ovom velikom duelu imati sjajnu podršku.

Prema informacijama koje je HotSport dobio, na stadion Arsenala u svojstvu navijača Crvene zvezde dolaze nekadašnji fudbaler crveno-belih Marko Grujić i njegov saigrač i reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren.

FOTO: STARSPORT

Takođe, na tribinama bi trebalo da se nađe oko 3.000 navijača Crvene zvezde, pošto je, kako smo saznali, toliko karata iz kontigenta namenjenog crveno-belima do sada prodato.

 

Spektakl je svakim danom sve bliži, a po svemu sudeći, zvezdaši su spremni da pomognu igračima i u Londonu da dođu do željenog rezultata.

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. Šta ti je fudbal u Engleskoj i podmladak Arsenala gleda pun stadion.Svaka čast a i ova dvojica sa naslova su stvarno velikani fudbala.

    0
    0
    Odgovori
    • Da velikan nije Lazar Markovic?Taj se naigrao fudbala!A podmladak Arsenala bi pregazio vas beskucnike i celu vasu smehotresnu poluamatersku grupu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter