3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SPREMA TEKTONSKI POTRES: Rumuni javljaju, spremna zamena za Kangu! Stiže li dugo željeni igrač na Marakanu? (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.17 u 18:16

Gelor Kanga bi ove zime mogao da napusti „Ljutice Bogdana“ i ode put Kine, a kako prenose mediji iz inostranstva, Crvena zvezda je pronašla zamenu u vidu igrača kog bi navijači Crvene zvezde, bez sumnje, voleli da vide u dresu svog kluba.

U pitanju je, prema pisanju portala „Fanatik“, Konstantin Budesku, rumunski fudbaler koji trenutno nastupa za FCSB, nekadašnju Steauu.

Budesku je ranije već bio označen kao želja Crvene zvezde, ali je ipak, umesto u Beograd, iz Astre otišao u FCSB.

Rumun bi trebalo da u ekipi zameni Gelora Kangu, za kog postoji interesovanje iz Kine, pa ne bi bilo iznenađenje da sjajni vezista karijeru nastavi u Aziji i naplati odlične partije ove jeseni.

Kako dalje prenosi ovaj portal, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gledao je Budeskua na meču protiv Krajove. 

Više detalja će sigurno biti poznato u narednim nedeljama, pošto je teško poverovati da će iz Crvene zvezde bilo šta potvrditi dok traju borbe za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Do tad, podsetite se najboljih poteza ovog fudbalera, koji je u dosadašnjem toku sezone sedam puta postigao gol, a pet puta asistirao za pogodak.

(Youtube/ Steaua PS)

0
0

3 Komentara

  1. Izgleda da je i crvena zvezda iz Rumunije po uzoru na najsrBskiji klub promenila ime. I tamo UPPR daje rezultate. Evropska unija xaxaxa

    0
    0
    Odgovori
    • Sinak njima je vojska oduzela ime i krenula iz najnižeg ranga,tako da bi trebalo da se i kod nas posluša presuda i oduzme stadion onom ko ga je bespravno prisvojio .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter