0
Evrokupovi

FOTO: KFSKENDERBEU.AL

UEFA OŠTRO KAZNILA SKENDERBEG: Kako će ova vest uticati na Albance pred gostovanje Partizanu?

Objavljeno: 30.10.17 u 19:48

Sigurno se neće predati bez borbe, ali je jako teško igrati protiv jačih rivala od sebe znajući da nijednu od tri utakmice nećete igrati uz podršku svojih navijača.

Upravo to je odluka Evropske kuće fudbala, koja je odlučila da suspenduje stadion Skenderbega na jednu utakmicu zbog nedozvoljenog ponašanja svojih navijača u meču protiv Partizana.

Pristalice albanskog vicešampiona su prilikom gostovanja crno-belih su kažnjene zbog nezakonitog skandiranja, paljenja pirotehnike i rasističkog ponašanja gledalaca, navela je UEFA.

Pored suspenzije koju će Skenderbeg odraditi protiv Dinama iz Kijeva u 5. kolu Lige Evrope, albanski klub će morati da plati i 60.000 evra.

Kao što je poznato, Partizan dočekuje Skenderbeg u četvrtak od 19 časova u meču četvrte runde grupne faze. Postavlja se pitanje hoće li i na koji način ova kazna uticati na ambicije tima baš pred gostovanje u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter