0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POVREDE KROJE TIM: Alimpijević doneo dobru i lošu vest navijačima pred Bamberg

Objavljeno: 30.10.17 u 20:51

Posle pobede nad ekipom MZT-a, trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je pred novinarima govorio o povredama dvojice vrlo važnih igrača.

Zvezda je u šestoj rundi ABA j.t.d. lige savladala tim iz Skoplja sa 39 poena razlike i tako na najbolji način najavila utakmice protiv Bamberga u četvrtak i Partizana sledećeg ponedeljka.

Ipak, u sledećoj će biti bez Pera Antića, ali sa Tejlorom Ročestijem, otkrio je Alimpijević na konferenciji za medije u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Ročesti je dobio udarac koji ne može da mu pogorša stanje i biće u timu protiv Bamberga. Dobio je vreme da se oporavi i sanira povredu. Kako stvari, Pera je već osetio određena zatezanja još protiv Makabija, ali smo odlučili da odigra taj meč, pa da se odmori. On ima povredu koju vuče od Fenera, u pitanju je list, tkivo koje se aktiviralo ponovo. Pitanje je bilo u kojem periodu je trebalo da ga izlečimo na pravi način, mi smo odlučili da to bude sada. Ne mogu da garantujem da će igrati protiv Bamberga, gotovo je izvesno da neće biti u timu. Ali, za derbi je siguran – izjavio je Alimpijević.

Utisak večerašnjeg meča je ‘dabl-dabl’ Nikole Radičevića, koga je strateg crveno-belih posebno pohvalio.

– Posebno mi je drago zbog Radičevića. To dete koje pokazuje kvalitet. Moram da istaknem da su važni onakvi potezi, gde on ima situaciju da sam reši akciju dvokorakom, ali on se okreće i asistira saigraču za poene i na tome mu čestitam. Odigrao je fantastično. Ovo je primer kako smo hteli da odigramo utakmicu – rekao je Alimpijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter