9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR PARTIZANA: Oni imaju opsesivno-kompulsivnu obuzetost Partizanom, pozivanje na slavnu prošlost zbog blede sadašnjosti

Objavljeno: 30.10.17 u 10:09

Jučerašnji meč u Čačku očekivano je podigao novu buru u domaćem fudbalu.

Ubrzo nakon što je Partizan slavio u neizvesnoj završnici meča sa Borcem, usledilo je saopštenje Crvene zvezde.

Veoma žustro su iz Ljutice Bogdana prokomentarisali događanja u Čačku i pobedu Partizana tek u sedmom minutu nadoknade. Iz Zvezde se ponovo govorilo o povezanosti FS Srbije i prvaka naše zemlje, a sada je usledio odgovor.

Potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, je odgovorio autoru saopštenja iz komšiluka, a mi vam taj odgovor prenosimo u celosti:

– Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta posle odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulsivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i FSS-om, što je jedina dosledna konstanta njega i njegovoh prethodnika. Razumem teško stanje duha u kojem se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma, pa se u jednoj sezoni titula izgubi direktnim porazima od Partizana i Voždovca, a u narednoj već poziva na slavnu prošlost, jer je sadašnjost krajnje bleda, a budućnost mučno neizvesna. Partizan Crvenoj zvezdi nije protivnik, već sportski rival. Nažalost, autor hitnog saopštenja ima vise protivnika od dva lažno navedena. Ljuti protivnici su mu zdrav razum, čast i moral.

0
0
9 Komentara
  1. Haha, samo za prepiske i jesu jedni i drugi…tu su prvaci, posebno ovaj pedofil pravnik iz Partizana i uzdanica Bg Univerziteta

    0
    0
    Odgovori
  2. sustina i jedina istina ko je zvezda i ljudi u i oko zvezde … ?! po prvi put u ovom saopstenju fkp je izrekao istinu o drzavnom projektu – zvezdi. njima jedino fali: ZDRAV RAZU, CASI – POSTENJE I MORAL … !!! sve ostalo suprotno ovome … imaju !!!

    0
    0
    Odgovori
    • A kaži ti meni samo jedan razlog zbog kojeg je stadion u Ljutice Bogdana Zvezdin, a stadion u Humskoj nije Partizanov, kada su oba stadiona izgrađena sredstvima države, a ne klubova, a isti ti klubovi bili finansirani iz državnog budžeta? Samo nemoj da se gađaš nekakvim bezveznim floskulama.

      0
      0
      Odgovori
  3. …sto im je trebalo da osete dodir naseg raja
    pa danas da pruzaju ruke do beskraja.
    Sto im je trebalo da osete miris nasih snova
    sto im je trebalo da POCINJU IZNOVAAAA
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter