5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Slavoljub Muslin otkrio zašto više nije selektor reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 30.10.17 u 16:55

Dosadašnji selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin danas je, o čemu smo već pisali, napustio klupu nacionalnog tima. Sada već bivši selektor naše nacionalne selekcije eksluzivno za HotSport je otkrio zašto je došlo do razlaza.

Rastali smo se zato što ne gledamo na isti način kako bi trebalo da izgleda tim Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, otkrio nam je Muslin.

Potom je dodao:

Radio sam odgovorno i ostvaren je rezultat. O detaljima razgovora biće reči narednih dana, kada se vratim u Srbiju. Imao sam viziju i od svojih stavova nikada ne odstupam. Nastavljamo dalje, istakao je Muslin.

Nove ponude već stižu:

Bilo ih je i tokom mandata na klupi Srbije, a videću koji je naredni korak u karijeri. Klub ili reprezentacija… ima vremena za odluku, zaključio je Muslin.

 

Podsećamo, njega je danas na klupi selekcije Srbije zamenio Mladen Krstajić.

0
0

5 Komentara

  1. Mislim da je malo reci sramota za fudbal.pitam se samo zato ovakvih stvari nema u našoj kosarci,vaterpolu,odbojci.jednostavno zato sto jedino fudbal ima mafiju.pa da je bio ko zna ko ali je reprezentacija napravila uspeh.bruka

    0
    0
    Odgovori
  2. A kakve veze ima Radonjic. Decko je u 100% vlasnistvu Rome do 2020. godine. Ne moze Zvezda na njemu nista da zaradi, pa sve da igra finale svetskog prvenstva. Inace Radonjic ne da nije za reprezentaciju…ne ih teze reci da koristim. A sto se SMS tice, nijeon kriv sto nije pozivan pa da ga sad bude sramota nesto. Najvise su se iz Saveza ogresili o njega i Ljajica.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da sam Milinković Savić bilo bi me sramota da uđem u svlačionicu među ekipu koja je bez mene izvojevala nastup na Svetsko Prvenstvo i na čijem čelu nije trener koji je zbog mene smenjen…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter