9
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘BUM’ U KOŠARKAŠKOJ SRBIJI: Zagorac sutra potpisuje i potpuno ‘deli’ navijače Zvezde i Partizana?

Objavljeno: 30.10.17 u 21:15

Traje otimanje ‘večitih’ rivala za potpis Radeta Zagorca, a saga bi konačno trebalo da bude završeka sutra.

Iako je transfer period odavno završen, a sezona uveliko počela, najveća ‘transfer bomba’ mogla bi da se desi sutra, kada će prema saznanju HotSporta Rade Zagorac potpisati za novi klub u svojoj karijeri.

Iako se nakon otkaza u NBA ligašu Memfis Grizlisima spominjalo da bi mogao da dođe u Partizan, mladi košarkaš će, po svemu sudeći, ipak obući crveno-beli dres i potpisati za Crvenu zvezdu.

Moglo bi da presudi to što Zagorac ima veliku želju da zaigra u Evroligi, gde Zvezda učestvuje, dok se Partizan takmiči u Evrokupu.

Zagorac, koji je bivši igrač Mega Leksa, zamenio bi Marka Kešelja, za koga se spekuliše da će napustiti Mali Kalemegdan i otisnuti se u Tursku, gde ima zainteresovanih klubova.

Mnogo više odgovora dobićemo sutra, ukoliko dođe do ovakvog epiloga. Sve to moglo bi da podeli pristalice dva naša najveća kluba pred ‘večiti’ derbi koji se igra sledećeg ponedeljka.

0
0

9 Komentara

  1. Ako je istina onda je opet politika pritiska na mnogo visem nivou odradila svoje….kao kad je decko otpao sa spiska repke na startu, a slucajno je bas tada odbio da predje u cz.. zato ostaje u megi do probe u nba. Sada nakon izjava ovog frankestajna da ih on ne zanima jer je grobar ipak nisu mogli da dozvole da predje u partizan….kao kod rakicevica novaka (samo onemogucen) jovanovica radicevica….i svi zavrsili nigde il u fmp

    0
    0
    Odgovori
  2. neznam gde ce zagorac. ja imam informacije da muta trenutno nezeli da dovobi bilokog igraca. predsednik hoce da dovede pojacanje. videcemo cija je poslednja oko sklapanja tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter