0
Evropske lige

FOTO: Twitter / BBC Sport

PRIMERA: Šok u Kataloniji, Real Madrid izgubio od Đirone!

Objavljeno: 29.10.17 u 18:40

Neverovatan preokret na Minisipaku da Montiliviju danas.

Đirona je rezultatom 2:1 porazila ekipu Real Madrida.

Sve je počelo novim pogotkom Iska ove sezone, koji igra u životnoj formi. Ronaldo je prodirao po levoj strani i čim se približio kaznenom prostoru domaćina uputio udarac. Bono je odbranio, ali je lopta otišla pravo u noge Isku koji je postigao vodeći gol za Madriđane.

A onda preokret za samo četiri minuta igre u drugom poluvremenu. Đirona je krenula hrabro i prilikom jedne od boljih akcija se najbolje među nekoliko igrača Reala našao Stuani i uputio udarac koji Kasilja nikako nije mogao da odbrani.

Čovek odluke je samo četiri minuta kasnije, u 58. minutu utakmice, bio Portu. Velike zasluge ponovo idu Stuaniju, jer je urugvajski internacionalac gađao sa leve strane, Madriđani su se odbranili ali je ovoga puta lopta pravo otišla u noge Mafea, koji je gađao oštro i po zemlji. Na putu se našao Portu i skrenuo loptu, tako prevario Kika Kasilju i doneo pobedu svojoj ekipi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter