19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKAD BRŽA REAKCIJA: FS Srbije se odrekao Anđelovskog posle meča u Čačku!?

Objavljeno: 29.10.17 u 21:00

Nije prošlo ni dva sata od završetka meča u Čačku, a od prašine koja se digla ne vidi se prst pred okom, ‘zemljotres’ ponovo trese Srbiju.

Partizan je golom u 97.minutu iz slobodnog udarca savladao Borac iz Čačka sa 2:1, a posle trenera ‘zebri sa Morave’ oglasila se i Crvena zvezda. Uprla je prstom u FS Srbije, ali se sada i krovna organizacija ograđuje od događaja u Čačaku.

Kako prenosi Informer, FS Srbije je rešio da sa liste sudija skine Novicu Anđelovskog. Naime, ovom arbitru se na ‘teret’ stavlja da je Partizanu pomogao da dođe do boda protiv Napretka u Beogradu kada su crno-beli izjednačiči u 96. minutu golom iz ofsajda, a sada i dešavanja protiv Borca.

Navodno, za sutra je zakazana hitna sednica FS Srbije na kojoj će se diskutovati o suđenju u Čačku. Predlog će biti da se Novica Anđelovski i njegov tim skinu sa liste sudija.

0
0

19 Komentara

  1. Kako li su brzi ovi iz FSS a sto niste tako brzi i u vezi zvezde a? kukavice, nesmete od terze ili koga bre, zvezdu kazniti za onu sramotu sa ofk-om i za gol posle gol auta, budite majstori i za zvezdu, skinite joj 10 bodova za ofk-u i 5 za partizan cik pokazite dal smete, takve majstore za sankcije moze se po svetu naci gde god hoces za dvostruke arsine, pozdrav i pamet u glavu,ili se micite sa mesta za koje niste, tojest funkcije, caooos.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cekajte, pa jel posteno dozvoliti valjanje po terenu koje kad se sabere uzme daleko vise od 7 minuta utakmice? Sta to znachi…da treba da se nagradi takvo anti sportsko ponasanje?

    0
    0
    Odgovori
  3. Favorizuju se i Zvezda I Partizan kao to da kad god Partizan igra nereseno sudeje produzavaju igru 5 minuta to se desava na svakoj utakmici koja ima pri kraju rezultat koji ne odgovara Partizanu Zvezdi u manjoj meri ali i njima isto cemu fudbal cemu bodovi neka Zvezad i Partizan igraju izmedju sebe za bodove a ovo drugo neka im se stavi kao pobeda jer je ocigledno da se to radi
    i zbog pranja novca
    I onda hocete da imamo rezultat u evropi ili sa reprezentacijom

    kraj koj

    0
    0
    Odgovori
  4. Po kom osnovu će ga suspendovati? Gde su to greške, fudbalske, ili iz pravila igre koje je napravio?
    Da li je postojao kontakt prilikom dosuđivanja penala – Jeste. Da li je sudija bio u blizini događaja da jasno vidi – Jeste. Da li je penal za Zvezdu protiv Spartaka sumnjiv – ako ovaj za Partizan jeste, onda jeste i onaj. Da li je Zvezda dala gol iz sumnjive situacije protiv Spartaka – Jeste (namerno ne kažem da je ofsajd jer je u analizi situacije sudija Radojičić rekao da imaju sugestije od UEFE da se u takvim situacijama štiti napadač) da li je prilikom dosuđivanja faula nad Tošićem situacija sumnjiva – Jeste. Da li je sudija zaštitio napadača – Jeste?
    Da li je faul načinjen posle predviđenih 5 minuta nadoknande – Nije! Da li je sve vreme posle 5. minuta igrano nešto drugo na terenu ili se čekalo da se izvede slobodan udarac? Nije. Sve vreme potrošeno je na postavljanje zida i igrača u njemu.
    Kad će na internet portalima početi da komentarišu oni koji fudbal ne gledaju navijački već fudbalski? Nikad…jer u Srbiji treba da bude podela na bilo koji način, da Srbi ne bi bili složni.
    Kad će na internet portalima početi da komentarišu oni koji komentarišu iz svoje glava a ne iz Terzićeve, Ilieva, Čovićeve ili Vujoševiće. Nikad.
    A idoli su vam – svi do jednog za izbegavanje.

    0
    0
    Odgovori
    • Pravis se prost…Da li je sudija namestao u zadnjim minutima? Jeste. Nisu celu utakmicu sutnuli posteno na gol, a onda u nadoknadi penal i 100 slobodnjaka, dok se ne „utrefi“… Jadno, da jadnije ne moze biti…

      0
      0
      Odgovori
      • Da li si igrao fudbal nekad, negde, aktivno? Nisi, izgleda. Da jesi znao bi da, što se utakmica bliži kraju a rezultat joj ne odgovara, jedna ekipa će sve više napadati da druga, kojoj rezultat odgovara će se sve više braniti. To automatski znači da će i broj prekršaja bliže golu biti veći.
        I, da, slažem se da je Partizan odigrao jadno, jer ja nemam taj „stručno-navijački“ problem. Ja fudbal gledam iz ugla fudbalera koji je aktivno igrao do 37. godine pa ga (kao) malo i razumem. Partizan igra jadno ne samo juče već pet ili šest utakmica za redom. U stvari, jadno igra od utakmice protiv Napretka KŠ u Beogradu. Zvezda igra bolje, pogotovo u Evropi, ali ne vidim da kvalitetom toliko odskače u našoj ligi. Razlika je taman za kvalitet trenera koji ume da postavi igru.
        Tačno se vidi da Partizanov trener ne ume da postavi igru niti da iskoristi kvalitete svoje ekipe, odnosno nema adekvatnu analizu protivničke ekipe kao što je to juče imao Spasić iz Borca. U drugom poluvremenu je napao po desnom krilu jer je Miletić (bek) neviđena rupa pa su sve šanse stvorene tako što je Borac probio tu stranu, čak i gol je tako pao.
        Antonov, reprezentativac, školovan igrač rezerva Miletiću – oprosti mu, Bože, trenersku diplomu.
        Jadno da jadnije ne može biti može se reći zato što ekipa koja napada titulu ne sme sebi da dozvoli da juri rezultat protiv fenjeraša.
        Ovaj rezultat i ovakva igra će se Partizanu obiti o glavu već u četvrtak protiv Skenderbega. Daj bože da grešim. Ako i pogrešim, za ostalo će se pobrinuti neko drugi.

        0
        0
        Odgovori
  5. Dobro cigani sta je ovde neregularno? Sudija je produzio 5 minuta. Posle je bila jedna izmjena i valjanje Mateusa sto je uzelo 2 minuta. Prekrsaj je bio na isteku 5-tog minuta tj nekoliko sekundi prije isteka. Sve i da nije bilo valjanja i izmjene u nadoknadi faul je trebao da se izvede ( postojao ). Onda komesanje u zivom zidu i pad igraca Borca kao da ga je grom pogodio ( crveni za simuliranje ). Sve to je uzelo oko minut i po posle koga Tosic postize pogodak. Sad sta je ovde neregularno da se digla ovolika prasina ? Sudija je odsudio odlicno osim simuliranja igraca Borca i napucavanje Evertona. Spin masina radi punom parom.

    0
    0
    Odgovori
  6. Gde je taj FSS kada je Zvezda u pitanju.Koliko je njima svirano nepostojecih penala i priznat gol iz gol auta protiv Partizana Tada je FSS nem jer jeZvezda u pitanju i nijedan sudija nije suspendovan

    0
    0
    Odgovori
  7. I sta kad ga se odreknu to je to jel? Pa zar ne treba krivicna prijava mozda se kladio na taj rezultat mozda na golove u svakom slucaju treba da odgovara na neki zakonski nacin a ne samo skines sa liste on ce suditi trecu cetvrtu ligu opet ce uzimati pare i raditi i posao koji radi van fudbala a ako ga krivicno gonite zagorcacete mu barem malo zivot

    0
    0
    Odgovori
  8. Ponekad pomislim da haški ud uveo ,dotad nepostoječi termin udruženi …činački podhvat analiziajući tola ove što je iza sebe ostavio i postavio.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovaj,pošteni i nevini sudija će da ispašta,umjesto onih koji vode ovo tamičenje,koji su mnogo pošteniji od njega.Biće na kraju pojeo vuk magarca,kao prošle godine posle leonardovog udaranja Planića u leđa.Da se to dogodilo u bilo kojoj drgoj državi Leonardo bi dugo bio suspendovan.Kod nas ni sportski ivještači ne vidješe.

    0
    0
    Odgovori
  10. Jbg. prekomandovace ga u 4 ligu da zajedno s’Majom sude zVEZDI, koju ce UEFA tamo da posalje ubrzoooo .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter