3
Fudbal

MUSLINU VEĆ NAĐENA ZAMENA: Isplivalo ime prvog pika za klupu reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 29.10.17 u 12:50

Ovog jutra je osvanula vest da Slavoljub Muslin pred azijsku turneju napušta klupu Srbije, a nije trebalo mnogo vremena da u javnosti ispliva prvo ime koje bi moglo da ga zameni.

Sam plasman na Mundijal, koji je naša zemlja čekala osam godina, po svemu sudeći neće biti dovoljan Muslinu da sačuva funckiju selektora, već će je on posle navodnih nesuglasica sa FSS napustiti.

Nedugo posle ove vesti u javnosti se pojavilo ime Vladimira Vajsa, kao potencijalnog kandidata za mesto šefa stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Slovački stručnjak je dobro poznat našoj javnosti još iz vremena kada je sa Artmedijom i Slovanom izbacivao naša dva najveća kluba iz Evrope a imali smo prilike da ga vidimo i u ovim kvalifikacijama u kojima je predvodio reprezentaciju Gruzije, koja nas je u dva navrata dobro namučila.

Vajs je takođe kao selektro predvodio i reprezentaciju Slovačke (2008-2012) godine, sa kojom je ostvario zapažen rezultat na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi, plasiravši se preko Italije do osmine finala gde ih je kasnije izbacila Holandija.

0
0

3 Komentara

  1. Slazem se da treba da izgube sve utakmice mada to nece naskoditi lopovima. Mnogi su me ranije pitali kako mogu tako da se ponašam i zelim nasim fudbalerima, e evo sad vam je jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter