11
Domaći fudbal

FK CRVENA ZVEZDA: Nećemo da ćutimo, da li je naređenje FS Srbije da Partizan bude šampion?

Objavljeno: 29.10.17 u 20:05

Gol Zorana Tošića za pobedu Partizana 2:1 u Čačku protiv Borca ponovo je otvorio ‘Pandorinu kutiju’ koja nije ni bila zatvorena, već samo spuštenog poklopca, a sada preti da izazove novi ‘rat’.

Crvena zvezda se brzo oglasila saopštenjem za javnost koje HotSport prenosi u celosti i bez lekture.

– Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj Zvezdi koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva. Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo.

Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši. Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u ledja. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika  FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari.

Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naredjenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena Zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj Zvezdi da bude šampion? – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

0
0

11 Komentara

  1. Cuj ukradena titula koliko ste jadni cigojneri sad vidita Partizan a niste videli sebe u prosloj sezoni svaka tekma ili penal ili produzetak do 100 minuta zato pst

    0
    0
    Odgovori
  2. Jao jadni vi bas mi vas je zao.Znas sto sad krivo vam je sto prosle sezone niste moglu da osvojite onu namestenu titulu,padali ste ko babe na svakoj utakmici…Sad se zalite nesto cigani jedni smrdljivi.Neka je produzeno sta 20 minuta,produzeno je sa razlogom.Ko ce o cemu ,ako ne cigan o postenju.Mrs u vasu rupu i tamo jedite govna.Ajmo Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. EEEE i MI GROBARI NECEMO OOODAVNO DA CUTIMO I TRPIMO SODOMU&GOMORU S’CMARRRRAKKKANE I NJEN GEY&PARTI TJ. OKUPLJANJE ERDO“GANACAAAA !!! .!. XXAAXXAA .!. SAMO PARTIZAN, SAMO SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. …“gani, objasnite mi tj. ‘opisite’ mi taj osecaj kada znate da ste gey i placi**pic**ke .!. XXAAXXAA .!.

    „SVI SU PROTIV“ CRVENE KANCEROGENE FUFEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Lezati po terenu bzv 10 min i posle se cudi sto je nadoknada 5min pa smijesno …Samo u nadoknadi u 2min lezao je 2 minuta sramota,pa jednostavno treba da se uvede pravulo da se zaustavi vrijeme dok je prekid pa neka lezi i spava koliko oce.Pi jebem ti nas fudbal i kad ovi timovi kao Borac i ostali odu nekako u evropu ispane u prvo kolo od nekih avetinja.Napred Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  6. NEDELJA je dan kada GAZI PARTIIIZANNN .!. XXAAXXAA .!.
    Jbg. saznali putnjicavi “gani da se FK P sprema NOV stadion, a stari uredno vracamo JNA tj. vojsci YU, normalno i sasvim prirodno, posto je FK P NAJUSPESNIJI SRPSKI FK OD STICANJA NEZAVISNOSTI OD YU, a svi znamo ko je bio SIMBOL ZLA CRVENE YU, a ko je SIMBOL SRBIJE I NJENE NEZAVISNOSTI=SD PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Dokle vise da se branite napadom sram vas bilo? Da se imalo pita FSS vi biste bili u drugoj ligi! Cacani lezali 4 minuta u produzetku i pitaju se kako 7 minuta. Ma mrsss bre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter