10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Delije pobesnele zbog suđenja u Čačku, Grobari imaju odgovor! (FOTO)

Objavljeno: 29.10.17 u 19:42

Partizan je u Čačku slavio trijumf golom Zorana Tošića u 97. minutu, što je izazvalo brojne proteste i ‘nemire’ na društvenim mrežama ljubitelja fudbala.

Očekivano, glavnu reč vodili su navijači Crvene zvezde koji su se nadali i navijali za kiks Partizana, ali ga nisu dočekali.

Zbog toga su svu paljbu osuli po FSS i sudiji Novici Anđelovskom koji je najpre dosudio penal u 88. minutu, zatim produžio meč za pet (plus dva) minuta, da bi zatim i dosudio faul iz kog je Zoran Tošić postigao evrogol za pobedu u 97. minutu.

Navijači Partizana, sa druge strane, slave veoma važnu pobedu koja, kako pojedinci smatraju, može da im okrene sezonu u boljem smeru.

0
0

10 Komentara

  1. Apsolutno ništa sporno na utakmici…Prvo- sudija ispravno produžio 5 min. a morao je i više (5 izmena u drugom poluvremenu plus 2 ili 3 puta ukazivanje lekarske pomoći) …Drugo – prekršaj je sviran pre isteka tih 5 min. nadoknade i morao je da se izvede pa makar se i pola sata odugovlačilo sa prigovorima i nameštanjem zida. Zdravo dovidjenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igrali su 98 minuta protiv Napredka u Kruševcu, koji im je kriv što su ga oni primili u 97. a mi dali u Čačku u 97. Tako se osvajaju titule!

    0
    0
    Odgovori
  3. hahaha pa ovi gani se ne secaju sta je bilo pre par dana kada su pobedili 1:0 golom iz nepostojeceg penala a sada kukaju i placu sto Partizan nije izgubio . Eh sta ti je sudbina pa oni vise slave Partizanov kiks nego pobedu njihovog zvezdanasterca a zaboravljaju da su proslom prvenstvu izgubili u derbijima titulu kao i kup i opet im kriv neko treci a ne mogu da nas pobede prethodne 3 godine

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobari e pa nece da budete prvi to da znate. A Siptari usred beograda ima da vas tuku. Samo neznam na kom stadionu jel koliko znam i stadion nemate oiduyet vam je, a Marakana je rezervisana samo sa najbolje, hahahahahahah

    0
    0
    Odgovori
    • Momče stadion Marakana se nalazi u Brazilu, Beograd nije u Brazili već u Srbiji, a vaš stadion se zove „Rajko Mitić“ i on je kao i svi sličan onim koji dolaze iz Marinkove bare (Romsko naselje na Voždovcu) tako da možeš da se smeješ samo svojoj gluposti i ne znanju.

      0
      0
      Odgovori
      • Kakav takav al mi bar imamo svoj stadion,svoj hram!A vi imate zemunelo pa ajte tamo polako da se naviknefe na pič terene .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter