2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ DONEO DOBRE VESTI: Zvezda pojačana napada MZT!

Objavljeno: 29.10.17 u 14:44

Crveno-beli će u ponedeljak od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ ugostiti skopski tim, u meču 6. kola ABA lige.

Crvena zvezda u meč sa MZT-om ulazi u dbrom rasploženju, nakon velike pobede nad Makabijem u okviru Evrolige, a u meču sa makednoskim predstavnikom žele d stave potvrdu na ovaj trijumf.

Uoči sutrašnjeg diela jasvnosti se obratio trener srpskog šampiona, Dušan Alimpijević, koji je istakao da je njegova ekipa dobro iskoristila slobodno vreme da se osvež ali i najavio povratak Nemanje Dangubića u tim.

-Kao što sam i rekao na konferenciji nakon pobede nad Makabijem, konačno smo imali malo više vremena da se osvežimo i treniramo na prvom mestu. Prvi protivnik koji nam sledi je MZT, koji je pre nekoliko dana promenio igrača, i umesto Amerikanca Jansena, doveo Radosava Spasojevića čime je ovakvim potezom, u ranoj fazi sezone, pokazao da ima svoje ambicije. Stabilan su ligaš, dobra ekipa i ovoj utakmici moramo da pristupimo kao i svakoj, maksimalno ozbiljno! Za nas je dobra vest i veliko pojačanje činjenica da nam se u tim i rotaciju vraća Nemanja Dangubić koji je izuzetn važan za ovaj tim. Pozivam navijače da dođu u ponedeljak u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i budu uz nas, jer, sa ili bez njih, nije isto-, rekao je Alimpijević.

Krilni košarkaš Zvezde, Stefan Lazarević ističe da ekipa MZT-a zaslužuje svaki respekt i vrlo ozbiljan pristup:

-Uvažavamo maksimalno ekipu MZT-a,igraju dobro, promenili su i igrača brzo. što govori da žele da zabeleže zapažene rezultate u ovoj sezoni. Moramo da odigramo dobru utakmicu ako želimo bodove, videli smo i kroz ovu prvu četvrtinu ligaškog dela da praktično svako svakog može da pobedi, ako pristup nije pravi. Za nas je ova pauza od četvrtka do ponedeljka došla u pravom trenutku nakon izuzetno teško ciklusa, i pred početak novog. Dobro smo trenirali, i spremni smo za ovu utakmicu. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu i podrže nas u ponedeljak- rekao je lazarević je Lazarević.

0
0

2 Komentara

  1. Veliki sam navijac Partizana ali moram da kazem da mi je mnogo drago sto se Danguba vraca na teren,potreban je svojim igracima!Srecno Danguba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter